Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Σ. ΛΙΛΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ


 
Πριν μερικές ήμερες και συγκεκριμένα την Δευτέρα 18 Ιουνίου δημοσιεύσαμε τις φωτογραφίες εγκατάλειψης του σιδηροδρομικού σταθμού ΄΄ΛΙΛΑΙΑΣ΄ ο οποίος είχε μετατραπεί σε εστία, μόλυνσης και κινδύνου πυρκαγιάς.

 Η ανάρτηση εδώ: http://polydrososparnassou.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7193.html

Περιμέναμε μάταια να ευαισθητοποιηθούν οι αρχές του τόπου.
Ένας δραστήριος νέος Σύλλογος στη Πολύδροσο που δείχνει μεγάλη ευαισθησία σε θέματα καθαριότητας αλλά και ανάδειξης όμορφων τοπίων του χωριού έχει πάρει πρωτοβουλίες κυρίως σε περιβαλλοντολογικά θέματα.
Ο Σύλλογος Γυναικών Πολυδρόσου με μεμονωμένους επαγγελματίες και ιδιώτες αλλά και μετανάστες με ευαισθησίες αποφάσισαν να μεταμορφώσουν το χώρο του Σ.Σ. Λιλαίας Πολυδρόσου.
Τα αποτελέσματα στις φωτογραφίες.
Περιμένουμε τη κίνηση αυτή να την πλαισιώσουν και άλλοι, η Πολύδροσος έχει τόσο όμορφα μέρη και πρέπει να τα διατηρήσουμε όπως τα παρέδωσε η φύση.
 Κατά τα άλλα τέλη καθαριότητας θα πληρώνουν και οι πέτρες της Σουβάλας , και οι ιθύνοντες θα καμαρώνουν για το έργο τους.








4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ !ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.
    ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΑΝ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ BLOG ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΠΡΟΕΡΔΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ.
    μΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο σύλλογο γυναικών. Επόμενη προσπάθεια η Αλεγούσα και χωρίς την "άδεια" του προέδρου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΙ ΑΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΒΛΟΥΒΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή