Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Φορείς Φθιώτιδας: ΄Η ταν ή επί τας!


  Αποφασισμένοι  να διοργανώσουν μια μεγάλη και δυναμική κινητοποίηση την Κυριακή έδειξαν  χτες οι εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων της περιοχής που συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο, προκειμένου να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιτυχία της  διαδήλωσης.
Το γεγονός ότι   παράλληλα στην Πλατεία Πάρκου  θα οργανωθεί και συναυλία με τον γνωστό καλλιτέχνη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα αποτελέσει  έναν ακόμη λόγο  προσέλευσης  πολιτών και μάλιστα της νέας γενιάς.
Δυστυχώς από  αυτή την μεγάλη κινητοποίηση θα απουσιάζει  το ΚΚΕ, όπως δήλωσαν... εκπρόσωποι του  χτες στο  κεντρικό  δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1.
Η επιτυχία του συλλαλητηρίου  θα εξαρτηθεί βέβαια και  κυρίως θα έχει συνέχεια, αν παραμείνει  ένα συλλαλητήριο καθαρά λαϊκό και  ακηδεμόνευτο.
Αυτό μπορεί να επιτευχτεί  με την αποτροπή κάθε μορφής έμμεσης ή  άμεσης κομματικοποίησης .
Όπως ανέφερε στον FM-1 συνδικαλιστής της δεκαετίας του 90 «αν θέλουν να κρατήσουν τον κόσμο σε αγωνιστική ετοιμότητα, δεν  πρέπει να μιλήσει κανείς, αν στηθούν εξέδρες και  πάρουν το λόγο  εκπρόσωποι του τάδε συλλόγου και  του δείνα σωματείου, το καπέλωμα είναι δεδομένο  και δεν πρόκειται να σηκωθεί άλλη φορά από τον καναπέ κανένας, η οργή του λαού θα είναι  η πιο ηχηρή φωνή που πρέπει  να ακουστεί και μόνον αυτή…».
Τέλος αρκετοί πολίτες ζητούν  εκείνες τις ώρες να παραμείνουν κλειστές και όλες οι  καφετερίες στο  κέντρο της Λαμίας σε ένδειξη δικής τους έμπρακτης συμμετοχής και συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας που είναι και οι πελάτες τους.
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου