Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

"Βελτίωση συνδετήριου δρόμου Πολύδροσο-ΧΚ Παρνασσού"

«Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο έργο βελτίωση συνδετήριου δρόμου Πολύδροσο – Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού»

Το έργο «Βελτίωση συνδετήριου δρόμου Πολυδρόσσου – Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού» ....

(Γ’ Φάση), προϋπολογισμού 1.400.000€ επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή, συνοδευόμενη από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων κο Απόστολο Φωτόπουλο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου κο Νικόλαο Μολιώτη.
Πρόκειται για ένα σημαντικό, αναπτυξιακό έργο για την περιοχή μας, μιας και με την ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοσή του στην κυκλοφορία, θα διευκολύνεται η ασφαλής και γρήγορη κυκλοφορία τόσο από το Χιονοδρομικό Κέντρο προς το Πολύδροσο, όσο κι ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών του Χιονοδρομικού Κέντρου θα οδηγείται στη Φωκίδα.

            Στο συγκεκριμένο έργο πραγματοποιούνται οι κατάλληλες χωματουργικές και τεχνικές εργασίες (κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου, σωληνωτός οχετός, τοιχίο αντιστήριξης καθώς και κατασκευής στραγγιστηρίων για όπου υπάρχουν ενδείξεις υπόγειων υδάτων). Πλέον εκτελούνται οι εργασίες οδοστρωσίας και τοποθετείται  στρώση από αντιολισθηρή άσφαλτο ώστε εν συνεχεία να γίνει διαγράμμιση και να τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης καθώς και χιονοδείκτες.
            Η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας στη συνέχεια επισκέφθηκε στο τμήμα του έργου «Αποκατάσταση ασφαλτικού οδοστρώματος επαρχιακού δρόμου σε Λιλαία – Πολύδροσο – Επτάλοφο», στην Επτάλοφο, παρουσία του Προέδρου κου Αλέκου Λιάπη. Από το έργο απομένουν τα ασφαλτικά εντός της Λιλαίας καθώς και η χάραξη και διαμόρφωση του δρόμου στη θέση Κρανάκι μετά την Πολύδροσο.
Τέλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην εκκλησία «Ιερά Μονή Κοίμησης της Θεοτόκου» στην Πολύδροσο, η οποία μετά την έξαρση των σεισμικών φαινομένων παρουσίασε ρωγμές.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου