Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δ.Καραγιάννης: «Θα είμαι και εγώ υποψήφιος για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου»- Τι απαντά ο Δήμαρχος -Ανταπάντηση του κ. Καραγιάννη

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε στην ΩτΦ ο δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ. Δημήτρης Καραγιάννης.....
Σε δήλωσή του στην εφημερίδα μας τόνισε: «Σε λίγες ώρες τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα εκλέξουν πρόεδρο και όπως πληροφορήθηκα προς έκπληξη μου από την εφημερίδα σας και όχι από τον ίδιο το Δήμαρχο, ως όφειλε, θα προταθεί ο συνάδελφος κ. Θύμιος Μαρούτσος.
Σέβομαι απόλυτα τον αγαπητό συνάδελφο, αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ τη διαδικασία επιλογής, καθώς, ούτε ρωτήθηκα, αλλά και καν δεν ενημερώθηκα. Αυτό συμβαίνει για πολλοστή φορά. Να σας θυμίσω ότι είναι νωπό ακόμη το μελάνι, από την ερεβώδη και αντιδημοκρατική διαδοχή στην παράταξή μας με την τοποθέτηση του κ. Ταγκαλή, η οποία οδηγείται με ευθύνη του Δημάρχου Νίκου Φουσέκη σε πλήρη διάσπαση και διάλυση.
Η μικρή πολιτική μου πορεία μέχρι τώρα έχει δείξει ότι σέβομαι την ψήφο των συμπολιτών μου που με τίμησαν. Δεν μπορώ, αλλά και δε μου ταιριάζει να γίνω καθοδηγούμενος, υποτακτικός και πολιτική μαριονέτα στα χέρια κανενός. Ούτε και θέλω να με χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε για να εξυπηρετήσει δικά του αλλότρια σχέδια.
Σας ενημερώνω ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει σε λίγη ώρα, για την εκλογή του προέδρου μέχρι τις 31 Αυγούστου, θα θέσω και εγώ τον εαυτό μου στην κρίση των συναδέλφων μου. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν δηλώνει μομφή ή δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του κ. Μαρούτσου, ο οποίος είναι έμπειρος, αξιόλογος και αγαπητός, αλλά δεν μ’ αρέσουν τα «στημένα παιχνίδια» και δεν μπορώ να τα σιγοντάρω με την ανοχή, την σιωπή και τη συνενοχή μου», τόνισε ο κ. Καραγιάννης.Απάντηση Δημάρχου
Ο Δήμαρχος σε απάντησή του δήλωσε: «Με τον κ. Καραγιάννη προσπάθησα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά, όπως έπραξε και με το σύνολο των συναδέλφων του Δημοτικών Συμβούλων και βεβαίως δεν απάντησε στα τηλεφωνήματά μου. Συγκεκριμένα, σήμερα μίλησα με όλους τους Συμβούλους της παράταξής μας και κάλεσα τον κ. Καραγιάννη στις 12:00 το μεσημέρι περίπου. Ούτε ήρθε σε επαφή μαζί μου εκ των υστέρων προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες του συνδυασμού μας ως την τελική συμφωνία για το άτομο που θα έπρεπε να υποδειχθεί ως πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Για όλα τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεται ο κ. Καραγιαννης δεν έχω να σχολιάσω τίποτε», δήλωσε ο κ. Νίκος Φουσέκης.

Ανταπάντηση Καραγιάννη
 Σε απάντηση της δήλωσης του κ. Φουσέκη, ο κ. Καραγιάννης δήλωσε τα εξής: «Προφανώς ο Δήμαρχος ξεχνά ότι από τη μέρα που ορκιστήκαμε μέχρι και προ ολίγου καιρού για όλα τα σοβαρά ζητήματα συναντιόμασταν όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης, συζητούσαμε, εκφράζονταν όλες οι απόψεις και κυριαρχούσε η πλειοψηφούσα σε προσυμβούλιο. Ξαφνικά, πριν λίγο καιρό, η τακτική εκ μέρους του άλλαξε. Μόνος του προτείνει. Μόνος του αποφασίζει. Και θεωρεί ότι όλοι είμαστε υπόχρεοι να σεβόμαστε και να στηρίζουμε τις επιλογές του. Οι συνάδελφοι που συμπορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζουν καλά τι ακριβώς συμβαίνει, όπως γνωρίζει και ο κόσμος της περιοχής», καταλήγει στην απάντησή του ο κ. Καραγιάννης.
ΠΗΓΗ :orafok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου