Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ποιοι είναι οι συκοφάντες;

Επιτέλους για πρώτη φορά ο κ. Φουσέκης δέχεται ότι οι παρανομίες στο Αλαφόκαστρο έγιναν. Πολύ όψιμα, όμως....
ανακάλυψε ότι έγιναν όχι από τον ίδιο αλλά από κάποιους που δήθεν πλαστογράφησαν την υπογραφή του.
Αντιλαμβάνομαι τον ανθρώπινο παράγοντα του υπόδικου ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να υποστηρίξει, με όποιο τρόπο νομίζει, τον εαυτό του.
Ο κ. Φουσέκης, όμως, δεν ήταν κάποιος απλός πολίτης, αλλά ο επί σειρά ετών πρώτος πολίτης, επικεφαλής της Διοίκησης του Δήμου Άμφισσας, της Νομαρχίας Φωκίδας και του Δήμου Δελφών.
Επομένως αποτελεί αυτονόητη υποχρέωσή του, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναλάβει τις ευθύνες του, να πει την αλήθεια και να πάψει να απειλεί φανταστικούς συκοφάντες, όταν επί επτά χρόνια, με όλα τα πολιτικά μέσα που διέθετε, δεν κατάφερε να πείσει κανέναν για τους ισχυρισμούς του.
Ποιοι είναι οι συκοφάντες; Το Υπουργείο Πολιτισμού; Τουλάχιστον πέντε φορές (για κανένα απλό πολίτη δεν ασχολήθηκε τόσο πολύ Δημόσια Αρχή ), έλεγξε την υπόθεση και αναγκάσθηκε να πάρει μέτρα για την προστασία του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών. Τα μέτρα αυτά οδήγησαν τον κ. Φουσέκη στο σημερινό εξαναγκασμό επιλογής της παραίτησης από τoν εξοστρακισμό του από την θέση του Δημάρχου.
Όσον αφορά τις πλαστογραφήσεις της υπογραφής του, πολύ όψιμα αποφάσισε να μεταχειριστεί αυτή την δικαιολογία. Αρχικά αποδέχθηκε πλήρως ότι αυτός είναι ο συντάξας τα τοπογραφικά και μόνον όταν είδε ότι η εξέλιξη της υπόθεσης δεν του έβγαινε, άρχισε να ψάχνει για πλαστογράφους.
Ενοχοποίησε πρώτα τον ξάδελφο του Λεωνίδα Φουσέκη και στην Συνέχεια τον εργοδηγό Ιωάννη Νασόπουλο.
Κανέναν από τους δύο υποτιθέμενους πλαστογράφους, μέχρι σήμερα, δεν μήνυσε για την πλαστογράφηση της υπογραφής του!
Για τις οικοδομές Ζωγραφάκη που έκδωσε τις οικοδομικές άδειες δεν λέει ούτε λέξη, παρά το γεγονός ότι και αυτές περιέχονται στα μέτρα του Υπουργείου Πολιτισμού για την προστασία του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών.
Θα επανέλθουμε αναλυτικά στο μέλλον, διότι η αλήθεια πρέπει να λάμψει και να γίνει κτήμα του κάθε πολίτη αυτού του τόπου.
Στέλιος Σχοινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου