Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΤΟ.ΣΥ.Ν. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ολοκληρώθηκε και φέτος, με τον μεγάλο τελικό, το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 που για 7η φορά διοργάνωσε τοΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ, από 14 -26 Ιουλίου 2014.....

Η εμπειρία και η καλή οργάνωση από πλευράς ΤΟΣΥΝ, είναι οι κύριες αιτίας συμμετοχής πολλών ομάδων από την ευρύτερη περιφέρεια, όπως και για το ανεβασμένο επίπεδο της διοργάνωσης, που διεξάγεται στις φιλόξενες (για όλες τις ηλικίες) αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου και Λυκείου Αμφίκλειας.
Η διοργάνωση αποτελεί πραγματική γιορτή, ιδιαίτερα για την νεολαία, αν και απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής από όλους η οποία και εκφράζεται με παρουσία στις  κερκίδες. Οι χορηγοί και οι δωροθέτες είναι από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας του τουρνουά. Το νεανικό μουσικό συγκρότημα (μαθητές) όπως και οι παιδικές ομάδες ποδοσφαίρου που προηγήθηκαν του τελικού αγώνα, έδωσαν ένα ξεχωριστά ευχάριστο και ποιο "επίσημο" χρώμα στην ποδοσφαιρική βραδιά.
Ο φετινός τελικός κρίθηκε στα penalties και φυσικά αναλυτικές λεπτομέρειες και ότι άλλο σχετικό θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, όπως συνηθίζεται.
Δ. Καλπύρης
Αμφίκλεια





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου