Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: Η ΄΄Κυρτσόβρυση΄΄ που έγινε σκουπιδόβρυση !

Θα μπορούσαμε να ρίξουμε τις ευθύνες στους ανθρώπους της περιοχής.
Όμως όταν αυτή η κατάσταση όπως μας είπαν είναι εδώ και πάνω από δέκα ημέρες ;;;;;....

Στην αρχή το σκέφτηκα αν θα πρέπει να δημοσιεύσω τις εικόνες ντροπής που μου έστειλε κάτοικος της περιοχής στην ΄΄Κυρτσόβρυση΄΄ , 500 μέτρα από την πλατεία.
Όταν όμως μου είπε: 
....΄΄πλήρωνουμε τέλη καθαριότητας και η καθαριότητα πάει περίπατο, πληρώνουμε ύδρευση και μια διαρροή θέλει μήνες για να επισκευασθεί, κάτι φταίει και να σταματήσουν να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον,  γράφτο όπως το λέω ΄΄΄....
Οπότε μάλλον πρέπει να τις δημοσιεύσω !!!!!





19 σχόλια:

  1. Εφόσον οι κάτοικοι το πράττουν και το ανέχονται δεν υπάρχει καν λόγος συζήτησης. Επίσης αν θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα υγιές περιβάλλον για μας τότε είμαστε συνένοχοι,υπόλογοι και υπαίτιοι.Τέλος, στο μυαλό μου ρχεται η εξής φράση του Ελύτη: Εαν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

    Θάνου Έφη(Κοντογιάννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ...27 Ιουλίου 2014 στις 7:59 μ.μ.

    Αχ κοπέλα μου......Ποιά κυρτσόβρυση ,ποιές ραχούλες ,ποιά ποτάμια ,ποιά δεξαμενή,ποιά Δήμητρα,ποιά περιοχή ΑιΛιά,ποιά περιοχή ΑιΣτάθη,ποιό χωριό που ζέχνει ολόκληρο ,ποιοί σκουπιδοτενεκέδες άπλυτοι και εγκατειλημένοι μέσα στη μπίχλα και τη βρωμιά ? Απέραντη βρώμα και δυσοδία!!!!!!Και απ την άλλη μεριά οι τοπικοί Σύλλογοι να προσπαθούν με νύχια και με δόντια απεγνωσμένα και μάλλον μάταια να βγάλουν τον ευλογημένο κατά τα άλλα τόπο από τη σκατοκατάσταση......
    Και το δια ταύτα.Αν οι κάτοικοι κακόμοιροι ,άβουλοι και μοιραίοι όπως πάντα, δεν θέλουν να σωθούν μόνοι τους ,κανένας δεν θα τους σώσει....


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ??? ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ,ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ,ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ -ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ,ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ....

    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν φταινε παντα οι τοπικοι αρχοντες βρε παιδια . ας κοιταχτουμε στον καθρεφτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΩΡΗΔΟΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ.
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ Ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ...28 Ιουλίου 2014 στις 10:05 μ.μ.

    ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ 8.50...ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΘΙΣΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΟΒΩ...
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ...
    ΚΟΨΕ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... .ΑΡΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΤΟΚΟΥΡΕΜΕΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ ΚΟΛΑΣ ΤΟΝ Κ...Ο ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑΠΕΔΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΜΟΛΟΝΤΑΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ; ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ 'ΟΜΟΡΦΑ' ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ;

      Διαγραφή
  7. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙOI KAI KYΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟΥ BLOG
    ΑΥΤΗ Η ΒΡΥΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΓΟΥΛΟΒΡΥΣΗ". Η "ΚΥΡΤΣΟΒΡΥΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΧΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ, ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πράγματι , είναι η ΄΄Γουλόβρυση΄΄ και όχι η ΄΄Κυρτσόβρυση΄΄.
    Το λάθος δεν είναι του φίλου που μου έστειλε τις εικόνες και την ονομασία, αλλά δικό μου που έπρεπε να το προσέξω.
    Θα συνεχίσω, όταν αντιλαμβάνομαι καταστάσεις θετικές ή αρνητικές που συμβαίνουν γύρω μας, να τις δημοσιεύω, για να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας και οι πολίτες αλλά και οι ….άρχοντες του τόπου μας.
    Τα υβριστικά σχόλια δεν θα τα δημοσιεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο 10:05,28-7-2014 (Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΒΡΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 10:05, 28-7-2014 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ). ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ, ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 10:53, 29-7-2014 ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. ΕΛΕΓΑ Κ ΕΓΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑΤΕΣ ΠΑΛΙ ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποιοι θα πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να ασχολούνται με το κυρίως θέμα της ανάρτησης !
    Θα πρέπει ακόμη να είναι σίγουροι ότι κάποια σχόλια έφθασαν στο προορισμό τους .
    Τέλος αυτοί που θίγονται ή αυτοί που προσβάλουν έχουν ονοματεπώνυμο, διαφορετικά προσβολή σε ανώνυμο είναι προσβολή στον .......αέρα.
    Εάν δε ο διαχειριστής περνάει ή όχι μηνύματα, είναι δικό του θέμα και αυτό το κάνει σε όσους ντρέπονται να εκφραστούν επώνυμα (νομικά την ευθύνη σε ανώνυμα σχόλια την έχει ο διαχειριστή).
    Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που είναι υβριστικά και δεν έχουν σχέση με το θέμα.

    Τα παραπάνω κυρίως αφορούν τον ανώνυμο που ο προβληματισμός του είναι αν έχουν ή δεν έχουν νεύρα όσοι σχολιάζουν για τα ....σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον:ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΕΤΑΙ, 2ον:ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, 3ον:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΘΙΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ..... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ.......ΑΕΡΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ, 4ον:ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Η ΕΠΩΝΥΜΟ) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ Polydrosos Parnassou (Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΟΥΝΟΥ)........ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Η ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ; 5ον:ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! 6ον:ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΠΕ ΑΜΟΛΑΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, 7ον:ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ)! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ * ΚΥΡΙΕ * ΑΝΙΑΡΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΞΟΔΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΕΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?
    ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ?
    ΖΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ Η ΟΧΙ?
    ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΜΠΙΧΛΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΥΣΙΑ Η ΟΧΙ?
    ΠΕΤΑΝΕ Η ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΑΛΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΠΥΡΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ (ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ..".ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ" ΤΙ ΛΕΣ?).



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΗ *ΚΥΡΙΑ* Η *ΚΥΡΙΕ* ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ *ΟΜΟΡΦΑ* ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ........ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ, ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΔΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. ΕΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΕΠΩΝΥΜΟΙ ...ΙΣΟΡΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ?29 Ιουλίου 2014 στις 11:34 μ.μ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΕΠΩΝΥΜΟΙ ΙΣΟΡΟΠΙΣΤΕΣ ( 1.21 ΚΑΙ 10.53 ) ΑΛΛΑ ..... ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ (ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ *.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ*) ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 9.55 ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΤΑΤΑ)..... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ? Η ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΡΟΒΑΤΗ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ 9.46 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΧΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΟΔΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή