Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Πρεμιέρα στα διόδια με αντιδράσεις:Συγκέντρωση τα μεσάνυχτα στον Μπράλο,να σταματήσουν οι αιφνιδιασμοί ζητά η Περιφέρεια.

Με αφορμή την ανακοίνωση για την λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων  Μώλου και Μπράλου από την εταιρεία "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ", από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Καραΐσκου δημοσιοποιήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:....

" βιαστική όσο και αιφνιδιαστική κίνηση της εταιρείας «Κεντρική Οδός» να ξεκινήσει την λειτουργία πλευρικών διοδίων τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου προς Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, μόνο προβληματισμό προκαλεί.
Χωρίς διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες, χωρίς ενημέρωση και χωρίς κανένα αίσθημα δικαιοσύνης, φτάνει μέχρι το σημείο να εισπράττει παράνομα «χαράτσι», σε συγκεκριμένες  εσωτερικές μετακινήσεις.
Μετά τα έργα της ΠΑΘΕ, τα οποία  κατέστησαν μνημείο απροσπέλαστο τον Αθανάσιο Διάκο στην Αλαμάνα, η λειτουργία των διοδίων αυτών αποτρέπει πλέον και  τους επισκέπτες των Θερμοπυλών να επισκεφτούν τον ιστορικό χώρο, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα πληρώσουν πρόσθετο "χαράτσι" στον Ανισόπεδο Κόμβο  Μπράλου 0,45 €.  Το ίδιο συμβαίνει και στο Μώλο. Ακόμα και εκείνοι που εισέρχονται στην ΠΑΘΕ από Ανισόπεδο Κόμβο Μπράλου με κατεύθυνση στην Αθήνα, αναγκάζονται να πληρώνουν επιπλέον ποσό 0,45 €, όσο η εταιρεία κοστολογεί το τμήμα Μπράλος-Λαμία που πληρώνουν οι διερχόμενοι, χωρίς καν να το διανύουν."
Την ίδια ώρα η Παρέμβαση Ενεργών Πολιτών για την Λαμία και η επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού Μαρία Αντωνίου καλούν απόψε στις 12.00 , την ώρα που είναι προγραμματισμένη η έναρξη του σταθμού στα διόδια του Μπράλου,  τους κατοίκους της Λαμίας για διαμαρτυρία. Προσυγκέντρωση θα γίνει στις 11.30 στο χώρο έξω από την ΠΕΛ.
ΠΗΓΗlamiafm1.gr

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ............9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:18 π.μ.

    ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ...Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΕΙ "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥΣ..."ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥΧΟΥΝ.....
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ Η ....ΒΑΖΕΛΙΝΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΧΑΧΟΛΟΙ ...ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΣΕΙ Κ....Ο ΓΙΑ ΟΛΑ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ . 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ..."Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΑΣ...ΓΛΥΚΑΝΕ....
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...ΚΑΙ ΑΛΛΟ ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙΕΙΕΙΕ.......
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ... ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ... ΣΑΜΑΡΑ .
    Μ Α Σ Κ Α Τ Ε Σ Τ Ρ Ε Ψ Α Ν!!!!! !Μ Α Σ Κ Α Τ Ε Σ Τ Ρ Ε Ψ Α Ν!!!!
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή