Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - της ΝΑΣΑ : Η γη θα είναι 6 μέρες στο σκοτάδι τον Δεκέμβριο!

Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από  την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.....


Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει  θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει  διάρκεια 216 ώρες.

Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.

«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.
Πηγή Tromaktiko

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ....ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ "Η ΠΑΛΑΒΩΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ!1 Νοεμβρίου 2014 στις 5:03 μ.μ.

    "Θα συμβούν γεγονότα πολλά. Ίσως προλάβετε να ζήσετε και εσείς πολλά από τα σημεία που γράφει η Αποκάλυψη. Σιγά σιγά, αρκετά αρχίζουν και βγαίνουν. Φωνάζω ο ταλαίπωρος πριν από τόσα χρόνια. Είναι φοβερή, εξωφρενική η κατάσταση. Η παλαβωμάρα έχει ξεπεράσει τα όρια. Ήρθε η αποστασία και μένει τώρα να έρθει ο "υιός της απώλειας" (Επιστολή Β' προς Θεσσαλονικείς, Β' 3)… Θα γίνει τρελοκομείο. Κάθε λίγο θα ακούμε για κάτι καινούργιο. Θα βλέπουμε να γίνονται τα πιο απίθανα πράγματα. Μόνο που τα γεγονότα θα περνάνε τάκα-τάκα. Οικουμενισμός, κοινή αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μια θρησκεία στα μέτρα τους.

    Αυτά είναι σχέδια διαβόλων. (…) Θα γίνει μεγάλη σύγχυση. Μέσα στη σύγχυση αυτή, όλοι θα ζητούν ένα Μεσσία, για να τους σώσει. Και τότε θα παρουσιάσουν κάποιον που θα πει:

    "Εγώ είμαι ο Ιμάμης, εγώ είμαι ο πέμπτος Βούδδας, εγώ είμαι ο Χριστός, που περιμένουν οι Χριστιανοί, εγώ είμαι αυτός που περιμένουν οι Ιεχωβάδες, εγώ είμαι ο Μεσσίας των Εβραίων".

    Πέντε "εγώ" θα έχει… Ο Αντίχριστος θα είναι ο αναμενόμενος, κατά κάποιον τρόπο, ενσαρκωμένος διάβολος, που θα παρουσιαστεί στον ισραηλιτικό λαό ως Μεσσίας και θα πλανήσει τον κόσμο.
    Έρχονται χρόνια δύσκολα. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες. Θα έχουν μεγάλο διωγμό οι Χριστιανοί. Και βλέπεις, οι άνθρωποι ούτε καν καταλαβαίνουν ότι ζούμε στα σημεία των καιρών, ότι προχωρεί το σφράγισμα. Είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Γιαυτό λέει η Γραφή ότι θα πλανηθούν και οι εκλεκτοί (Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο ΚΔ' 24 και Κατά Μάρκον ΙΓ' 22)".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ .....ΣΤΟΝ ΝΕΟ1 Νοεμβρίου 2014 στις 5:10 μ.μ.

    Ο νέος που ήθελε να βρει γυναίκα

    - Γέροντα, θέλω να με βοηθήσετε. Θέλω να βρω γυναίκα να παντρευτώ.
    - Τι θέλεις να κάνω δηλαδή; Εσείς από μοναχό θα με καταντήσετε προξενητή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή