Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Από σήμερα 20 Δεκεμβρίου το ΧΚΠ είναι ανοιχτό μόνο για βόλτα και καφέ με τους αναβατήρες Αφροδίτη και Βάκχο.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εγκαινιάσθηκαν οι νέοι αναβατήρες του ΧΚΠ από την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο δ/ντης πωλήσεων της Doppelmayr κ. Alaxander Klimmer, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ ΑΕ κ. Δημήτρης Δημητρίου,.... οι βουλευτές και οι δημοτικές αρχές των όμορων νομών, συντελεστές του έργου, συνεργάτες του ΧΚΠ και οι επίσημοι φορείς της ελληνικής χιονοδρομίας.
Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και οι επισκέπτες απόλαυσαν τη βόλτα με τη νέα 8θέσια πανοραμική τηλεκαμπίνα στο μαγευτικό λευκό αλπικό τοπίο του βουνού! Ο νέος αναβατήρας έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 8θέσιες τηλεκαμπίνες κατευθείαν από το 1.750μέχρι την κορυφή του Βάκχου 2.250, με μέγιστη ταχύτητα τα 6m/sec.
Tα σχόλια των επισκεπτών από αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά, αφού όλοι ξετρελάθηκαν με αυτό το σπουδαίο έργο, το οποίο από μόνο του, δίνει μια άλλη διάσταση στο βουνό και καθιστά τον Παρνασσό σε ένα σπουδαίο Χ/Κ όχι μόνο για τον Ελλαδικό χώρο αλλά και γι αυτόν των Βαλκανίων!  
 
Από σήμερα 20 Δεκεμβρίου το ΧΚΠ είναι ανοιχτό μόνο για βόλτα και καφέ με τους αναβατήρες Αφροδίτη και Βάκχο.
Λόγω βλάβης του τηλεφωνικού μας κέντρου και μέχρι να επισκευασθεί το τεχνικό πρόβλημα παρακαλούμε να καλείτε μόνο στο νούμερο 22340 22373.
Η διεύθυνση και το προσωπικό του ΧΚΠ σας εύχονται καλό χειμώνα και καλή σεζόν!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου