Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΤΕΓΗ

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ  ΑΠΕΚΤΗΣΕ  ΣΤΕΓΗ  ΕΣΤΩ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ

Ο Σύλλογός  μας  "Η  ΕΣΤΙΑ" θα  στεγάζει  πλέον....  τον  προγραμματισμό  των  δραστηριοτήτων  του σε  χώρο  που  ευγενώς  και  δωρεάν  μας  παραχώρησε  η  Οικογένεια  Αμπελουργού (Χαράλαμπος , Γιώργος  και  Γιάννης) στο  κτήριό  τους  κοντά  στην  Πλατεία.
Τον χώρο  αυτές  τις  ημέρες τον  βάφουμε και   αφού  τον  διαμορφώσουμε  ανάλογα ,  θα  λειτουργήσει εκεί   τις  αμέσως επόμενες  το  Γραφείο  του  Συλλόγου  μας.
Σημειώνουμε    οτι είναι  άμεσης  προτεραιότητας  και  παραμένει ιδιαίτερα επίκαιρο  το  αίτημά  μας ,  που  έχουμε  μάλιστα  υποβάλει  και  κατ  επανάληψη ,  για  παραχώρηση  μόνιμης  Στέγης  απο  το  Δήμο  και την  Τοπική  Κοινότητα  σε  ένα  απο  τα  κενά  κτήρια  που  διαθέτουν.
Εμείς πάντως  θέλουμε  να  ευχαριστήσουμε απο  βάθους  καρδιάς και  δημόσια  την  οικογένεια  Αμπελουργού για  αυτή  την  ευγενική  της  προσφορά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ  "Η  ΕΣΤΙΑ"

12 σχόλια:

  1. Συγνώμη που ρωτώ, δε ζω εκει και δεν τα κατέχω καλά, αλλά το Γυμνάσιο κλειστό δεν είναι; Δε μπορεί ο δήμος να το κάνει κοιτίδα πολιτισμού, να μαζευτούν ολοι οι σύλλογοι εκει, να εχουν και χώρο για δραστηριότητες;
    Ουτε 1500 δεν ειστε ρε γαμώτο ,δε μπορείτε να τα βρείτε;;;τι μικροπολιτικές είναι αυτές; Μήπως κάποιοι νιμίζουν οτι είναι πολύ σημαντικοί επειδή έχουν εξουσία; Χαλαρώστε, στη Σουβάλα είστε, όχι στο Λευκό Οίκο!

    ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι σουβαλιωτης;!:!

      Διαγραφή
    2. Καταγομαι απο τη Σουβάλα και την επισκέπτομαι, δεν ειμαι μέλος κανενός συλλόγου πάντως!

      Διαγραφή
  2. Ο ΑΓΑΠΑΩ ΣΟΥΒΑΛΑ....4 Μαρτίου 2015 στις 3:13 μ.μ.

    Τι 1500? Τώωωωρα....
    Άν μετρήσεις τους μόνιμους κατοίκους από σπίτι σε σπίτι,είναι δεν είναι 700 με 800 ψυχές και οι περισσότερες γερασμένες.Ανάμεσά τους βέβαια και οι νέοι Σουβαλιώτες που δυστυχώς και αυτοί, πλήν εξαιρετικά ελαχίστων περιπτώσεων,σε κατάσταση πρόωρης πνευματικής γήρανσης βρίσκονται και σε...χειμερία νάρκη μάλιστα που στην περίπτωσή του χωριού μας παρατείνεται ,κάνοντας εδώ την εξαίρεση, και το καλοκαίρι...Ας είναι καλά οι μουριές και τα δασιά τα πλατάνια...
    Επομένως το κακό φίλε μου ,απ ότι φαίνεται και έχει διαχρονικά αποδειχθεί ,δεν ξεκινάει μόνο απο τους πάνω που τους θρέφει ο κατσαμπασισμός περιτυλιγμένος με ασημαντότητα.
    Οι πάνω ,οι κάθε πάνω, αυτό έμαθαν ,αυτό κάνουν. Πως το λέει ένα τραγούδι?.......
    Κακοί ντυθήκανε καλοί και πιάσαν εξουσία.
    Αυτοί που ξεγελάστηκαν φταίγανε κατ ουσία.
    Οι κάτω όμως?Τι κάνουν οι κάτω??????????????????

    Ο ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΥΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ μπουρου μπουρου ρε φιλε,κοιτα τον εαυτο σου και μην ασχολεισαι με την κατασταση που βρισκεται η νεολαια. ειδαμε και τις δικες μας γενιες ποσο "δραστηριες" ηταν! απο "φιλοσοφιες" και απο "κριτικες" χορτασαμε σε αυτο το μπλοκ!

      Διαγραφή
  3. Αξιολογη εξελιξη,μακαρι να εχει συνεχεια και στους αλλους συλλογους.Αυτο δειχνει οτι αν εισαι δραστηριος,εχεις καλες σχεσεις και υπαρχουν εθελοντες,κατι προχωραει σε αυτο το ταλαιπωρο χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ4 Μαρτίου 2015 στις 10:09 μ.μ.

    Κυρια Προέδρος όταν θα βγάζετε μια ανακοίνωση να λέτε όπως έχουν τα πράγματα καθώς όταν ζητήσατε αίθουσα από την τοπική κοινότητα εμείς κατά πλειοψηφία θέλαμε να σας παραχωρισουμε την αίθουσα του παλιού ιατρείου το ότι δεν σας παραχωρήθηκε είναι θέμα του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ 8.26...ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ......ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΗ.....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τι εισαι ρε δικηγορος του μπλογκ η διαχειριστης του; αφου το παιζεις δημοκρατης γιατι ασχολεισαι με το τι λεει ο καθενας;

      Διαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ .ΕΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙΝΕΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ.ΑΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΡΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι σκυλοκαβγάς κάτω από μια ωραία χειρονομία που έκανε ένας συμπατριώτης μας στο Σύλλογο Γυναικών......
    ΟΥΣΤ ΑΠ' ΔΩ .... ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή