Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Καταιγίδες και χαλάζι σε όλη τη Στερεά και τη Φθιώτιδα

Ισχυρή βροχόπτωση είχαμε το απόγευμα και στην Φθιώτιδα. Τα φαινόμενα ξεκίνησαν από τη Λοκρίδα και σιγά - σιγά επεκτάθηκαν και προς την περιοχή της Λαμίας....

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε από τα διόδια του Μώλου μεχρι τη διασταύρωση του Μπράλου στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία, αναγκάζοντας τους οδηγούς να πηγαίνουν σημειωτόν στην εθνική οδό.
Στις Θερμοπύλες εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε κολόνα της ΔΕΗ, πιθανότατα από κεραυνό και στο σημείο έχει σπεύσει η Π.Υ. και συνεργείο της ΔΕΗ.
Από ανάλογο περιστατικό έχουν μείνει χωρίς ρεύμα τα χωριά Παλαιοχώρι και Μπράλος, ενώ πυρκαγιά εκδηλώθηκε, πάλι από κεραυνό και σε έλατο, στην περιοχή του Αη Γιώργη στην Αμφίκλεια.
Στη βόρεια Λοκρίδα, περιοχή Αμφίκλειας - Τιθορέας και Πολυδρόσου - Σουβάλας στη Φωκίδα, οι ουρανοί άνοιξαν κυριολεκτικά, χωρίς ωστόσο μεχρι στιγμής τουλάχιστον να έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές.
lamiareport

Το δυσάρεστο είναι ότι σε ορισμένες περιοχές έπεσε έντονο χαλάζι γεγονός που σημαίνει σημαντικές ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες, όπως συνέβη το απόγευμα στην Τιθορέα (Βελίτσα) της Φθιώτιδας. 
lamiastar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου