Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ταξίδι με τον υπερσιβηρικό – 7.622 χιλιόμετρα σε τριάμισι λεπτά

Είναι μια από τις μυθικότερες διαδρομές στον πλανήντη, ένα ταξίδι από αυτά που πρέπει να κάνει κανείς μια φορά στη ζωή του!.....
O Stanislas Giroux, φοιτητής Ιατρικής και λάτρης της φωτογραφίας έκανε ένα ταξίδι τριών εβδομάδων με τραίνο από τη Μόσχα στη Μογγολία διανύοντας 7.622 χιλιόμετρα.
Μέσα από ένα βίντεο σχεδόν τριάμισι λεπτών μας ταξιδεύει με τον υπερσιβηρικό διασχίζοντας τρεις χώρες και τρεις πολιτισμούς με σκοπό να φτάσει από το Πεκίνο στη Μόσχα διασχίζοντας τη Μογγολία.
Ο νεαρός επιστρέφοντας από το ταξίδι του μόνταρε το υπέροχο βίντεο και το χάρισε σε όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες ότι αυτό δεν είναι το πιο συναρπαστικό ταξίδι με τραίνο.


perierga

4 σχόλια:

  1. Goldeneagleluxurytrains.com
    Υπάρχει και καλύτερη επιλογή για τον συγκεκριμένο προορισμό,αρκεί να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ!
    Θα αναχωρεί και από Λιλαια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Ο ΛΕΝΙΝ ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΖΗΤΩ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΔΡΕΠΑΝΙ ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.
    Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε .ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ .....ΑΠΟ ΤΙ ΛΙΛΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ? ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΛΑΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Γιατί και πως πρέπει να διαβάζουμε την Αγία Γραφή


    Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο άνθρωπος αναζητάει την λύτρωση. Στην πορεία του ακούει ποικίλα καλέσματα σωτηρίας. Ενθουσιασμένος τρέχει ξωπίσω τους με προσδοκίες. Όμως οι νέες αλήθειες αποδεικνύονται ψεύτικες και η απογοήτευση γεμίζει την ψυχή του. Και η περιπλάνηση συνεχίζεται με νέες ελπίδες και νέες απογοητεύσεις.

    Ο Θεός από άπειρη αγάπη κινούμενος, θέλησε με την ενανθρώπισή Του να δώσει διέξοδο στην άσκοπη περιπλάνηση του ανθρώπου. Ήλθε στη γη μας, φόρεσε την ανθρώπινη σάρκα μας, έζησε ανάμεσά μας, θυσιάστηκε για χάρη μας. Μας έδωσε έτσι τη δυνατότητα, ενωμένοι μαζί Του, στο θεανθρώπινο Σώμα Του, την Εκκλησία, να λυτρωθούμε και να ζήσουμε αιώνια κοντά Του. Τα όσα έκανε η άπειρη αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο, τα όσα μυστήρια αποκάλυψε ο Θεός στον άνθρωπο, είναι καταγραμμένα στο βιβλίο των βιβλίων, στην Αγία Γραφή.

    Η Αγία Γραφή δεν είναι απλώς ένα ωραίο βιβλίο, ανάμεσα στα τόσα άλλα. Είναι το κατ’ εξοχήν βιβλίο, η Αλήθεια του Θεού, με τεράστια μεταμορφωτική δύναμη, που μπορεί να ξεδιψάσει κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο, που διψάει για την Αλήθεια και περιπλανιέται άσκοπα στις ερήμους του κόσμου τούτου για να τη βρει.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10,18 π.μ,, στον γιατρο με το τραινο γρηγορα..μπορει να το προλαβεις το σαλτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή