Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας ξεκίνησε μία συνεργασία με πολλά πλεονεκτήματα για την πρόληψη της υγείας των δημοτών μας.


ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ –ΕΛΑΤΕΙΑΣ

Ο Δήμος μας συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Πρόληψη Σακχαρώδη Διαβήτη με Δωρεάν Εξετάσεις στο Γενικό Πληθυσμό» του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων ξεκίνησε μία συνεργασία με πολλά πλεονεκτήματα για την πρόληψη της υγείας των δημοτών μας.....
Αν και η κινητοποίησή μας με όλα τα μέσα ήταν αρκετά μεγάλη η συμμετοχή των δημοτών μας δεν θεωρείται από την πλευρά μας ικανοποιητική. Κατανοούμε πλήρως τις δύσκολες μέρες που διανύουμε που έχουν φορτώσει τον κόσμο με προβλήματα και δυστυχώς μένει απαθής σε πλήθος δράσεων, αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε για τη πρόληψη της υγείας όλων των δημοτών μας με όλα τα μέσα.


Παρόλα αυτά τα συμπεράσματα μας είναι ότι σε δημοτικά διαμερίσματα που δεν υπάρχουν περιφερειακά ιατρεία η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη. Προκύπτει η ανάγκη για τα μικρά χωριά μας να γίνονται περισσότερες προληπτικές εξετάσεις εκεί όπου η Δημόσια Δωρεάν Υγεία είναι απούσα. Επίσης, ήταν μία πρώτη δράση με δωρεάν εξετάσεις όπου ο κόσμος ήταν λίγο διστακτικός, αλλά ελπίζουμε με τη δυνατότητα συνεχών δωρεάν εξετάσεων να κατανοήσουν τα οφέλη και η συμμετοχή του κόσμου να γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Ευχαριστούμε όλες τις εθελόντριες νοσηλεύτριες που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε τις εξετάσεις, το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και το προσωπικό του και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας. Ευελπιστούμε σε μία εποικοδομητική συνεργασία και στη συνέχιση και άλλων δωρεάν εξετάσεων για το πληθυσμό μας.


Ο Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας


Γεώργιος Γώγος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου