Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Στάθης Θάνος από την ομάδα εργασίας - Για τη διαχείριση- αξιοποίηση και ανάδειξη της κληρονομιάς Ιωάννη και Αναστασίας Μαρρέ

Με λύπη μου ανακοινώνω , ότι ο φίλος Στάθης Θάνος , υπέβαλε την παραίτηση του από την Ομάδα Εργασίας για το σπίτι Ι. Μαρρέ. Παρ΄όλες τις εκκλήσεις μου να μη παραιτηθεί,......
στάθηκε αμετάπειστος καθ΄όσον η βαριά κατηγόρια που δημοσιεύτηκε ατεκμηρίωτη και ανυπόστατη, εξακολουθεί να υπάρχει, χωρίς ακόμη να έχει αποσυρθεί, έστω και άνευ συγγνώμης . Την αποδέχθηκα, παρ΄ότι ο Στάθης Θάνος με τις πολύτιμες γνώσεις του, αλλά και με την προσωπική του παρουσία και την αμέριστη βοήθεια του, συνέβαλε πάρα πολύ στην προσπάθεια όλης της Ομάδας.
Η χωρίς στοιχεία σπίλωση ανθρώπων ακεραίων , όπως ο φίλος Στάθης ,έβαλε τροχοπέδη στους μελλοντικούς σχεδιασμούς και στις προσπάθειες μας . Σε σύντομο χρόνο θα συγκληθεί η Ομάδα για τις περαιτέρω κινήσεις και ενέργειές μας . Θα επανέλθω , με τις αποφάσεις μας , καθόσον "οι καιροί ου μενετοί"

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥΔΗΣ
Πρόεδρος της Ομάδας


ΠΡΟΣ : ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Για τη διαχείριση- αξιοποίηση και ανάδειξη της κληρονομιάς Ιωάννη και Αναστασίας Μαρρέ
Κ. ΚΕΦΑΛΟΥΔΗ ΧΡΗΣΤΟ – ΕΝΤΑΥΘΑ ( Με την παράκληση να ενημερωθούν όλα τα μέλη)
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε ,
Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος της ομάδας εργασίας για το κτίριο του Ι.Μαρρέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά εσάς αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας για τη συνεργασία. Δε νομίζω πλέον με τόσα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα του κυρίου Αντιδημάρχου ότι έχω πλέον θέση σ’ αυτή την ομάδα αφού συμμετείχα κι εγώ σε προηγούμενες Δημοτικές Αρχές « ..της ρεμούλας και της παρανομίας».Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να γίνω τροχοπέδη στο έργο της ομάδας και κατ’ επέκταση στο έργο του Δήμου. Θα ήθελα η συμβολή μου και η βοήθειά μου να είναι ουσιαστική και χρήσιμη. Πρέπει να καταλάβουν αυτοί που έχουν πλέον την αυτοδιοικητική εξουσία στα χέρια τους ότι θα σταθούμε όρθιοι, θα διατηρήσουμε αυτά που έχουμε και θα προχωρήσουμε και λίγο παραπέρα μόνο με τη συνεργασία,την συνεννόηση και τη συμμετοχή ανθρώπων πετυχημένων και χρήσιμων στην κοινωνία. Η συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και απλών δημοτών, πλέον επιβάλλεται προκειμένου να είναι όλοι χρήσιμοι στην κοινωνία που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.
Διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το, αν ο κ. Αντιδήμαρχος με την συμπεριφορά του επιδιώκει τέτοιες συνεργασίες.
Για άλλη μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πραγματικά για τη συνεργασία που είχα με όλους σας. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με πετυχημένους ανθρώπους στο χώρο τους, αν και δεν υπήρχε καμία βοήθεια από τη Δημοτική Αρχή.
Με τιμή
Ευστάθιος Α. Θάνος 

6 σχόλια:

  1. θα σας κανει ολους ο μουφ..να τρεχετε ολοι σας...(ρεμουλες παρανομιες) σας λεει και εσεις περα βρεχει,τι να πιστεψει ο κοσμος??αυτον η εσας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς αγαπητέ "Ανώνυμε 3:21" με την ερώτηση "τι να πιστέψει ο κόσμος;" Αν εμείς λέμε αλήθειες εδώ ; Η αν αποσείουμε κατηγορίες και ρετσινιές .Τίποτα απ αυτά δεν κάνουμε ! Δεν είναι ευθύνη μας ούτε αρμοδιότητα μας !! Και αν γνωρίζεις ανάγνωση , διάβασε καλά ότι εμείς κάνουμε μια ανακοίνωση της Ομάδας μας .Δεν βρίζουμε , δεν σπιλώνουμε και δεν κατηγορούμε ούτε έναν .Την θλίψη μας εκφράζουμε για την έλλειψη κοινού νού και την ανυπαρξία σύμπνοιας και συνεργασίας !!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥΔΗΣ

      Διαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ (Η ΄΄ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ) ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ ΕΛΕΩ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ.!! ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Στάθη,με λύπη διάβασα την απόφασή σου.Με την βοήθειά σου, οπως και των υπολοίπων της ομάδας μας ,κάναμε τα αδύνατα - δυνατά και προχωρήσαμε μέχρις εκεί που μπορέσαμε.Η δύσκολη οικονομική κατάσταση του δήμου Δελφών ,αλλά κυρίως οι τυπολατρικές διαδικασίες -ισως η σκοπιμότητα--δεν μας αφησε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας.Ευχή μου ηταν να συνεχίσεις μαζί μας,αλλα κατανοώ την πίκρα σου -μάλλον και εγώ το ιδιο θα εκανα-. Τίς επόμενες ημέρες θα πάρουμε αποφάσεις για την παραπέρα πορεία της επιτροπής.Ο αλληλοσεβασμός και η εκτίμηση που εχουμε μεταξύ μας,θα εκφραστεί --τουλάχιστον απο την μεριά μου--στο προσωπό σου ,κάτι που ηδη νομίζω εγινε και απο τον πρόεδρο μας.
    Νίκος Στύλιας
    Ομάδα Εργασίας Οικίας Μαρρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στάθη όλοι γνωρίζουν και το ήθος και τον χαρακτήρα σου. Όλο γνωρίζουν επίσης την αγάπη σου για τον τόπο.
    Φίλε
    Πιστεύω ότι οι όποιες πικρές σου πρέπει να μπουν σε δεύτερη μοίρα. ....κάνεις δεν περισσεύει στον τόπο μας....
    Γιάννης Πάλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπατε τω βασιλει χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά.
    Ουκέτι Φοίβος έχει καλύβαν, ου μάντιδα δάφνην
    ου παγάν λαλέουσαν. Απέσβετο και λάλον ύδωρ».
    (Πέστε στον βασιλιά πως κατέρρευσε το περίτεχνο ανάκτορο.
    Ο Φοίβος (Απόλλωνας) δεν έχει πια καλύβα, ούτε δάφνη που να μαντεύει. Ούτε πηγήν που να μιλά. Έσβησε και το νερό που μιλούσε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή