Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ: προγραμματίζονται δίωροι ή και τρίωροι αποκλεισμοί


Στη Στερεά Ελλάδα
Την απόφασή τους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους κατέθεσαν εκπρόσωποι από 12 μπλόκα αγροτών της Στερεάς Ελλάδας, στη συνάντηση που είχαν με τους 25 δημάρχους ολόκληρης της Περιφέρειας.....

Για την Τρίτη προγραμματίζονται δίωροι ή και τρίωροι αποκλεισμοί, σε άλλες περιπτώσεις μόνο το μεσημέρι και σε άλλες μεσημέρι και βράδυ. Σύμφωνα με τους αγρότες, από τις 2 το μεσημέρι θα κλείσουν οι αγρότες στη Βοιωτία τον εθνικό δρόμο στο 110 χλμ στο ύψος του Κάστρου, ενώ οι συνάδελφοί τους 20 χλμ, πριν στον 90ό χιλιόμετρο θα κλείσουν και πάλι την εθνική οδό για τον ίδιο χρόνο. Ανάλογοι αποκλεισμοί αποφασίστηκαν και για το βράδυ, χωρίς να έχει καθοριστεί η ώρα έναρξής τους.
Στα εφτά μπλόκα της Φθιώτιδας όπου μετέχουν περίπου 700 νέα Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας θα κλείσει σε τουλάχιστον δύο σημεία. Στο 140 χλμ. στο ύψος της Αταλάντης και στο 210 χλμ, στο ύψος της Ανθήλης. Ο πρώτος αποκλεισμός έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι και η εθνική οδός θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Στην παλιά εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών, ο δρόμος θα κλείσει σε δύο σημεία – στο ύψος της Αμφίκλειας και στα όρια της Φθιώτιδας με την Βοιωτία.
Πηγές: Περιφερειακοί σταθμοί ΕΡΤ, ΑΠΕ/ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου