Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Φτωχότερο το Παλαιοχώρι,έφυγε ο Αλέκος Σουφλής!

Το Παλαιοχώρι Δωριέων θρηνεί σήμερα την απώλεια του πρώην προέδρου του Αλέκου Σουφλή που έφυγε στα 72 του χρόνια το  πρωί μετά από σύντομη νοσηλεία σε Νοσοκομείο της Αθήνας.......
Ο Αλέκος (Αλέξιος) Σουφλής αφήνει  πίσω του μια προσωπική ιστορία με αγώνες και προσφορά για τον τόπο του που κυριολεκτικά λάτρευε παθολογικά.
Το 1982 είχε εκλεγεί πρόεδρος της τότε κοινότητας και αγωνίστηκε να κάνει έργα και να αναδείξει τον τόπο του όπως την υπέροχη λίμνη στις παρυφές του Καλλιδρόμου.
Μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Τούλα και τα δύο τους παιδιά δημιούργησαν την Τετράπολη, ένα υπέροχο κατάλυμα στην κορυφή του χωριού.
Γνωρίσαμε τον Αλέκο και την οικογένεια του το 1982 όταν ως πρόεδρος της κοινότητας με κάθε ευκαιρία πρόβαλε το χωριό του μέσα από ρεπορτάζ στην κρατική τηλεόραση (ΕΤ1).
Ηταν  δε τόσο δημιουργικός που ασχολήθηκε και  με την δημοσιογραφία αρχικά με την εφημερίδα Δημοκρατική Αλλαγή του αείμνηστου δημοσιογράφου Ηλία Αναγνωστόπουλου και από το  1989 φίλος και συνεργάτης του ΛΑΜΙΑ FM-1.
Πολιτικά ο Αλέμος Σουφλής ήταν ενεργά δημοκρατικός πολίτης και μετά την μεταπολίτευση εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ αλλά ως πρόεδρος δεν έκανε κομματικές διακρίσεις και μετά την αποχώρηση του από την αυτοδιοίκηση, συνέχισε να αγωνίζεται σθεναρά για το Παλαιοχώρι και την ευρύτερη περιοχή.
Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού σε καθημερινή βάση σχεδόν είχαμε νέα του και ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον πρώην Δήμο Αμφίκλειας ώσπου στις αρχές του Αυγούστου αδιαθέτησε και σε ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Νοσηλεύτηκε σε κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας αλλά η μορφή της ασθένειας ήταν  καλπάζουσα και δυστυχώς ανίατη όπως αποδείχτηκε.
Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 άφησε την τελευταία του πνοή και ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο του.
 Η ραδιοφωνική οικογένεια του ΛΑΜΙΑ FM-1  νοιώθει βαθιά θλίψη και οδύνη για τον αδόκητο  χαμό του Αλέκου Σουφλή και στέλνει θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα δυό τους παιδία.
Θα τον ενθυμούμαστε πάντα και θα μας λείπει η φωνή του από το μικρόφωνο του FM-1.
Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε Αλέκο.....
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή στις 11 στην εκκλησία του κοιμητηρίου του Παλαιοχωρίου.
ΠΗΓΗ:lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου