Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Μέλος της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής ο εκτελεστής της Πανόρμου

Δραστήριο μέλος της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής της φέρεται να είναι ο απόστρατος αστυνομικός που εκτέλεσε γυμναστή στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha.....
στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο απόστρατος αστυνομικός υπηρετούσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων και είναι γνωστός για τις εθνικιστικές του απόψεις, ενώ φέρεται να ήταν υποψήφιος και με τη Χρυσή Αυγή στο νομό Μεσσηνίας το 2012.
Σύμφωνα με την efsyn, ο συνταξιούχος αστυνομικός, Φ.Μ., όπως είχε μεταδώσει η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» στα τέλη Αυγούστου, είχε αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύσταση «ταγμάτων ασφαλείας» που θα υποκαταστήσουν την Ελληνική Αστυνομία, στο δήμο Οιχαλίας. Σε ανακοίνωσή του προς την εφημερίδα καλούσε τους νέους «από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση», ενώ περιέγραφε τους στόχους των «Ταγμάτων Ασφαλείας» ως εξής: «Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων».
Επιπλέον, άλλο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» ανέφερε ότι ο Φ. Μ ήταν υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας, επίσης με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής Αμπελοκήπων, ο Φ.Μ. είχε προστριβές με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου. Τόσο για μια κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει έξω από το γυμναστήριο, όσο και επειδή - σύμφωνα με μαρτυρίες - ενοχλούσε επανειλημμένα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει παρατηρήσεις.
Το απόγευμα της Παρασκευής, τσακώθηκαν και πάλι με αποτέλεσμα ο πρώην αστυνομικός να αποχωρήσει. Πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και πυροβόλησε εναντίον του γυμναστή, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου