Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, επισκέφτηκε την Φωκίδα

Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας επισκέφτηκε τη Στερεά Ελλάδα
Στο πλαίσιο των επισκέψεων είχε σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.....

Στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Φθιώτιδας και Ευβοίας παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσια Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ενώ στη Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας παρέστη και ο Υπαρχηγός του Σώματος
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεών του στη Περιφέρεια, μετά τη Δυτική Ελλάδα και την παρουσία του στο 26ο Τακτικό Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ., στο Καρπενήσι (σχετικά τα από 29-11-2016 και 30-11-2016 Δελτία Τύπου μας) επισκέφτηκε χθες (1 Δεκεμβρίου 2016), περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.
Συγκεκριμένα επισκέφτηκε διαδοχικά τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας στη Λαμία καθώς και τις Διευθύνσεις Αστυνομίας, Φωκίδας, Βοιωτίας και Ευβοίας.
Στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Φθιώτιδας και Ευβοίας παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ενώ σε όλες τις επισκέψεις τον κ. Αρχηγό συνόδευε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.
Στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας τους υποδέχτηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Πάππος.
Ακολούθησε ομιλία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και του κ. Αρχηγού, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σε Αξιωματικούς και αστυνομικό προσωπικό.
Στη συνέχεια ο κ. Αρχηγός επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ.κ. Νικόλαο, στο Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία και ακολούθως συναντήθηκε με τα Προεδρεία της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας.
Κατόπιν επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας στην Άμφισσα, όπου τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Ρούμελης.
Ο κ. Αρχηγός, πραγματοποίησε ομιλία σε Αξιωματικούς και αστυνομικό προσωπικό, ενώ συναντήθηκε και με τα Προεδρεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Φωκίδας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ), της Τοπικής Διοίκησης Φωκίδας.
Ακολούθησε επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας στη Λιβαδειά, όπου τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Τσάτσης.
Ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς και το προσωπικό των Υπηρεσιών της Βοιωτίας και ακολούθησε συνάντηση του με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Βοιωτίας.
Οι επισκέψεις στη Στερεά Ελλάδα ολοκληρώθηκαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας στη Χαλκίδα. Στη επίσκεψη παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γεωργακόπουλος.
Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Αρχηγού με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδας - Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, κ.κ. Χρυσόστομο, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στη Χαλκίδα.
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και κ. Αρχηγός, πραγματοποίησαν ομιλίες σε Αξιωματικούς της Διευθύνσεως και Διοικητές Υπηρεσιών, ενώ συναντήθηκαν και με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευβοίας.
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω επισκέψεων και συναντήσεων ο κ. Αρχηγός είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, τους πολίτες των περιοχών αυτών καθώς και το αστυνομικό προσωπικό.
Από την επίσκεψη στη Δ.Α. Βοιωτίας και από τη συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού









Από την επίσκεψη στη Δ.Α. Ευβοίας και από τις συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Χαλκίδας - Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων καθώς και με το Προεδρείο της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού   



Από την επίσκεψη στη Δ.Α. Φθιώτιδας και από τις συναντήσεις  με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας και με τα Προεδρεία Ένωσης Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού





Από την επίσκεψη στη Δ.Α. Φωκίδας και από τις συναντήσεις με τα Προεδρεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) της τοπικής διοίκησης


1 σχόλιο:

  1. Τελικά Κε Αντιστράτηγε και Κε Γενικέ Γραμματέα , δεν κατάλαβα ! Θα το πάρουν το τμήμα από την Γραβιά ;;;;;;;

    Μετά τιμής
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή