Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αντετοκούνμπο και οι 'σούπερ πατριώτες'

Οι θλιβερές, ναζιστικής οργάνωσης, μειοψηφίες, που τα βάζουν με κυνηγημένα παιδάκια, πρέπει να ηττηθούν.....

(Φωτογραφία: Sooc.gr)
"Την αποψινή βραδιά θέλω να την αφιερώσω στην οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Όπως σας είπα, πάντα έχω την Ελλάδα πίσω μου. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ".
Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το All Star Game
Τη μεγάλη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game, την χάρηκαν όλοι οι Έλληνες, ή σχεδόν όλοι αν αφαιρέσουμε, 379.581 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
Ο Αντετοκούνμπο παρά τις δύσκολες μέρες που πέρασε στη χώρα μας, βρήκε πέρα από την ανέχεια των πρώτων ετών και στήριξη. Φίλους, αλληλεγγύη και ανθρώπους που τον πίστεψαν.
O ίδιος ο σούπερ σταρ του NBA, μιλά με αγάπη για την πατρίδα του και τους φίλους του. Αναγνωρίζει όσα πήρε και μας τα επιστρέφει με κάθε ευκαιρία.
Οι στιγμές θριάμβου του Αντετοκούνμπο στο All Star Game, συνέπεσαν χρονικά με τα νέα θλιβερά επεισόδια στο Ωραιόκαστρο, που οδήγησαν στην “κανονικότητα” του να μπαίνουν τα παιδιά στο σχολείο παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.
Πατριδοκάπηλοι, με ελληνικές σημαίες και με υποκινητές υποστηρικτές εγκληματικής οργάνωσης με αδυναμία στον Χίτλερ, τα έβαλαν με τον "μεγάλο εχθρό", τα μικρά προσφυγόπουλα, που ορθώς η Ελληνική Πολιτεια δέχεται στα ελληνικά σχολεία.
Η εικόνα του Αντετοκούνμπο με την ελληνική σημαία, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα των “αγανακτισμένων γονέων”, “μελών Ένωσης Πατριωτών” ή όπως αλλιώς ονομάζεται η περιφερόμενη ομάδα χρυσαυγιτών, που γιουχάρει παιδάκια, κρατώντας επίσης ελληνικές σημαίες.
Το παράδειγμα, του πού μπορεί να οδηγήσει ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η αλληλεγγύη και η αγάπη προς ένα παιδί όταν χρειάζεται στήριξη, μας το δείχνει με εμφατικό τρόπο η πορεία του Αντετοκούνμπο.
Το πού μπορεί να οδηγήσει το μίσος προς ένα παιδί, επίσης το γνωρίζουμε.
Επιλέγουμε την αγάπη, την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη. Οι θλιβερές, ναζιστικής οργάνωσης, μειοψηφίες, που τα βάζουν με κυνηγημένα παιδάκια, πρέπει να ηττηθούν.
*Του Μάνου Χωριανόπουλου, 
NEWS 247


1 σχόλιο:

  1. καταντια μεγαλη. πολιτικα κομματα και κομματοσκυλα αυτων εκμεταλευονται το ονομα και την δοξα ενος αθλητη,αλλοι για να το παιξουν εθνικιστες και αλλοι να το παιξουν δημοκρατες. η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή