Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Για την είσοδο στους “8” του Κυπ. Ερασιτεχνών ο Φωκικός


Την πρόκρισή του στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ερασιτεχνικών σωματείων είναι έτοιμος να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Φωκίδας Φωκικός, όπου φιλοξενεί τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Άρτας Σκουφά Κομποτίου.....


Πρόκειται αναμφίβολα για ένα σημαντικό παιχνίδι για το ποδόσφαιρο της Φωκίδας, γιατί ο εκπρόσωπός της στο θεσμό είχε χρόνια να ξεφύγει από την αφάνεια και να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδό του στους “8” μιας διοργάνωσης εθικού επιπέδου και ήδη εκδηλώνεται ζωηρο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους της Φωκίδας να το παρακολουθήσουν, παρόλο που η τοπική ένωση όρισε εμβόλιμη αγωνιστική για την ίδια μερα. Γεγονός που θα αποδυναμώσει τον κυπελλούχο Φωκίδας αλλά και θα στερήσει από κομμάτι των ποδοσφαιρόφιλων της περιοχής την προσέλευσή τους στο γήπεδο σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.
Ο Φωκικός απέκλεισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πάργας στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα της Άρτας απέκλεισε στο γήπεδο της την ΑΕ Μεσολογίου με 2-0 και την Αναγέννηση Σχηματαρίου με 5-1. Στο πρωτάθλημα της ένωσης της είναι πρωτοπόρος και διεκδικεί τον τίτλο και την άνοδο στη Γ΄Εθνική. Έχει κατακτήσει 6 φορές τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Άρτας και έχει συμμετάσχει 5 φορές στο πρωτάθλημα της ΄Δ Εθνικής, με τελευταία τη σεζόν 2009-10. Επίσης, έχει κατακτήσει 8 φορές το Κύπελλο της ΕΠΣ Άρτας.

Ο νικητής της αναμέτρησης προκρίνεται στον προημιτελικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του αγώνα Αστέρα Βλαχιώτη (ΕΠΣ Λακωνίας) – Ένωσης Δόξας/Πανασπροπυργιακού (ΕΠΣ Δ. Αττικής) με φόντο τα ημιτελικά της διοργάνωσης.


Τον αγώνα Φωκικού-Σκουφά Κομποτίου ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ματσούκας του σύνδεσμου Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους κ. Λύσσαρη και Σούζα του ίδιου συνδέσμου. 
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Καλλιακούδας από τη Φθιώτιδα.

amfissaface.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου