Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ? Σατανιασμένη ομάδα ο ...... και ειδωλολατρικός ναός το...? Δείτε βίντεο .


 Ο "Τσακ Νόρις" του Χριστιανισμού     
 Α πα..πααα... παπά μου . Τί είναι ετούτα  που  λές  ? Ο γνωστός, πλέον, Πάτερ .....

Κλεομένης τα έβαλε με  το γήπεδο του Ολυμπιακού, το οποίο χαρακτηρίζει ειδωλολατρικό ναό και τους οπαδούς των ερυθρόλευκων ως σατανιασμένους!

Ο παπάς - είδωλο που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ο Τσακ Νόρις του Χριστιανισμού έχει δικό του κανάλι στο Youtube το οποίο έχει ονομάσει «Χάραγμα», όπου και ανεβάζει τα video του.

Στην τελευταία του μεταφόρτωση σχολιάζει το στάδιο Καραϊσκάκη έχοντας τίτλο: «Ειδωλολατρικός ναός στο Φάληρο».
Ο Πάτερ Κλεομένης παρουσιάζει το γήπεδο του Ολυμπιακού αναφέροντας:

«Είμαστε έξω από τον ειδωλολατρικό ναό το στάδιο του Ολυμπιακού με χιλιάδες πιστούς.




Οι οπαδοί της σατανιασμένης ομάδας έχουν ενα σύνθημα που λέγεται: «Θρύλε Θεέ». Δεν πιστεύουν στον Ιησού Χριστό, αλλά σε είδωλα που κλωτσάνε μπάλες και έχουν κάνει αυτόν τον Ολυμπιακό Θεό τους.

Δεν πάνε την Κυριακή στην εκκλησία αλλά στους ειδωλολατρικούς ναούς έχουν βάλει και ηλεκτρονικές μπάρες»

Μάλιστα, στο τέλος έφτυσε για... παράσημο τον ειδωλολατρικό ναό του Ολυμπιακού. 
                 
ΕΔΩ  Ο ΠΑΠΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΠΛΑΚΩΝΕΙ  ΣΤΟ  ΞΥΛΟ ΕΝΑ  ....ΔΙΑΒΟΛΟΑΤΜ  !



ΚΑΙ ΕΔΩ  ΕΥΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΣΠΑΝΕ  ΤΑ  ...ΔΙΑΒΟΛΟΑΚΥΡΩΤΙΚΑ  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ !


ΚΟΥΣΚΟΥΣ

1 σχόλιο:

  1. Ένα τυχαίο δείγμα, με την ορθογραφία του, από ιστοσελίδα της το οποίο κοντράρει το θέμα, αλλά και τονίζει την εικόνα για τη σημερινή οπισθοδρόμηση και τον σκοταδισμό, εν έτει 2017. Δ.Ι.Κ.
    Ο αιρετικός Παλαιοημερολογίτης - « ΓΟΧ » Κλεομένης, σπάει δαίμονες 666 ( κινητά ) και τα πετάει στην θάλασσα !!!
    Ο νεοφανής ψευτο παπάς τών « ΓΟΧ » - Κλεομένης, ο οποίος έχει στην ίδια τού την καρδιά τον Σατανά( όπως όλοι οι αιρετικοί ), έχει φθάσει στο σημείο να τον βλεπει μέχρι και στα κινητά τηλέφωνα !!! Σαν να μην έφθανε αυτό, παίρνει μερικά κινητά, τα συνθλίβει με έναν λιθο και τα πετάει στην θάλασσα μαζί με τους φορτιστές τούς ! Άν βέβαια ήταν εκεί γύρω κάποιος υπάλληλος του λιμενικού ή της αστυνομίας, θα έπρεπε νά τόν συλλάβει, μιάς καί η ρίψη τέτoιων συσκευών στα Ελληνικά ύδατα, αποτελεί μεγάλη αιτία μόλυνσεως ! Στα νερά αυτά κάνουν μπάνιο μωρά παιδιά και πλέουν τά ψάρια πού τρώμε κάθε μέρα ! Τόσο πολύ προσοχή θέλουν αυτές οι συσκευές, πού απαγορεύεται η ρίψη τούς καί σέ αυτούς τούς κάδους απορριμάτων ! Επιτρέπεται μόνο η συλλογή τούς σέ ειδικούς κάδους ανακύκλωσης . Αυτό τό βίντεο, είναι μία απόδειξη γιά τό πού μπορεί νά καταντήσει ο άνθρωπος όταν προσχωρεί σέ κάποιο από τά σχίσματα τών ΓΟΧ ή στούς διάφορους ακέφαλους οργανωσιακούς παλαιοημερολογίτες, όπως είναι ο Κλεομένης . Ο Θεός να τούς φωτίσει νά δούν τό Άγιο Φώς πού δίνει Ο Ίδιος στόν Πατριάρχη μάς κάθε χρόνο καί νά επιστρέψουν στήν Μία Αγία Καθολική Εκκλησία, εκτός τής οποίας δέν υπάρχει σωτηρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή