Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Έμ κομμένος, έμ παγωμένος, πότε πότε και δαρμένος, όλα τα 'χω ο καημένος.....


Αντιμέτωποι με την εξαθλίωση 8 στους 10 συνταξιούχους !
Μαύρη  Παρασκευή  σήμερα  για  1,5 εκατομμύριο Έλληνες  συνταξιούχους ( για  όσους  βέβαια  θα  είναι  τυχεροί  και  θα  ζούν  μέχρι  τότε ..) αφού στην  ολομέλεια της Βουλής θα  ψηφισθούν τα νέα  μνημονιακά  προαπαιτούμενα, ανάμεσά τους το πάγωμα των....

συντάξεων μέχρι το 2023. Η κυβερνητική πλειοψηφία, παρά τις γκρίνες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να δώσει θετική ψήφο.
Η επέκταση ως το 2023 για το "πάγωμα" των συντάξεων, μάλιστα, έχει προσδοκώμενο όφελος όχι 90 εκατ. ευρώ όπως διέρρεαν την Τετάρτη κυβερνητικές πηγές, αλλά 250 εκατ. ευρώ!
Η κυβέρνηση κατέθεσε τελικά , παρά  τις  αντιδράσεις,  το απόγευμα της Πέμπτης τις τροπολογίες για τα προαπαιτούμενα τα οποία θα ψηφιστούν σήμερα.
Η μια αφορά την παράταση του παγώματος στις αυξήσεις συντάξεων μέχρι και την 1/1/2023 και  παρά  την  αρνητική , να σημειωθεί,  γνωμοδότηση του  Ελεγκτικού  Συνεδρίου .


Η δεύτερη τροπολογία αφορά στις συλλογικές διαπραγματεύσεις, η τρίτη το αφορολόγητο, η τέταρτη τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και η πέμπτη τη χρηματοδότηση των κομμάτων και των υποψηφίων





Πλήρης  εξαθλίωση  και  απογοήτευση !!!!Και μη χειρότερα .....

"Δεν είμεθα  οι  άνθρωποι  των λόγων,  αλλά  οι  άνθρωποι  των  έργων......"

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου