Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 11/06/2017 η πρώτη πεζοπορική διαδρομή πάνω στο παρακλάδι του εθνικού μονοπατιού 022 με αφετηρία το άλσος της Δήμητρας βορειοανατολικά του Πολυδρόσου και κατάληξη τη θέση ‘’ΠΑΛΗΟΣ’’ άνωθεν των πηγών του Κηφισού. .....

Η πεζοπορία διοργανώθηκε με τη συμμετοχή όλων των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Πολύδροσο υπό την αιγίδα της τοπικής κοινότητας. 
Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική ξεπερνώντας τα πενήντα (50) άτομα όλων των ηλικιών. Θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη αν ο καιρός δεν ήταν από το πρωί έτοιμος για βροχή. Ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα ήταν η συμμετοχή των νέων παιδιών του χωριού γυμνασιακών και λυκειακών τάξεων. 
Τόσο στην αφετηρία στη Δήμητρα όσο και στην ενδιάμεση στάση στις πηγές, αλλά και στην κατάληξη στον αρχαιολογικό περίβολο της προϊστορικής ακρόπολης στον ΠΑΛΗΟ έγιναν ενημερώσεις για την ιστορικότητα και την περιβαλλοντική σημασία των χώρων. 
Η επιτυχία του ξεκινήματος της πεζοπορικής άσκησης για το χωριό μας γεννά την υποχρέωση και για διοργάνωση άλλων παρόμοιων και μεγαλύτερων πεζοπορικών διαδρομών στο μέλλον.



Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που πρωτοστάτησαν στην εκδήλωση. Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη του ΕΑΣ Λιλαίας για την υποστήριξη τους και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε.


Ραντεβού στην επόμενη διαδρομή…

Δημήτριος Κατοίκος
Μέλος των ΔΣ ΛΙΣ Πολυδρόσου και ΑΣ Διαγόρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου