Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Μεγάλη βραδιά η χθεσινή για τον ΑΡΗ Αμφίκλειας

Από ΑΡΗ Αμφίκλειας:    [Μεγάλη βραδιά η χθεσινή για τον σύλλογο μας, καθώς ο σύλλογος μας τίμησε μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, .....ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την αλματώδη άνοδο του αθλήματος στη χώρα μας!     
    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Γιαννάκη για την παρουσία του και την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί σε αυτόν τον ιδιαίτερο φιλανθρωπικό αγώνα, όλο τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο... της Αμφίκλειας, τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Βαγγέλη Βουρτζούμη, Πρόδρομο Νικολαϊδη, Σωτήρη Καραποστόλου, Βασίλη Ντάκουλα για την παρουσία τους, τον Α.Σ. Λοκρό Αταλάντης για την αποδοχή της πρόσκλησης, καθώς και τον δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας για την συνεχή στήριξη του.     
    Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο μας χορηγό την Ελληνική ζυθοποιία Αταλάντης(ΕΖΑ), τις τροφοδοσίες Στρογγυλάκου, την Αγροανάπτυξη Σταύρου-Ζανιά, το εστιατόριο 50-50, το Αγρόκτημα Αμφίκαια, το τμήμα φυσικοθεραπείας του Ιασώ general(Iasophysio) την Vodafone Κάτω Τιθορέας, το eviabasket και τον χορηγό επικοινωνίας μας, το star κεντρικής Ελλάδας.—]
ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ, ΔΙΚ:






































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου