Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΦΩΚΙΚΟΣ Α.Σ. - Η βοήθεια όλων ήταν σημαντική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά κάποιους ανθρώπους αλλά και εταιρείες οι οποίοι μας στήριξαν στην μεγάλη φετινή προσπάθεια να ανασυστήσουμε το Φωκικό από μηδενική βάση.....

και να τον καταστήσουμε ξανά ανταγωνιστικό, όπως αρμόζει στην ιστορία και τις απαιτήσεις των υποστηρικτών του.

Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας κ. Ευ. Κατσαγούνο, τον Δήμαρχο Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλο και τους αντιδημάρχους Άρη Αγγελόπουλο, Μαίρη Ανδρεοπούλου και Νεκτάριο Μίχο για την πολύτιμη βοήθειά τους. Το Δημήτρη Μαργώνη, οδηγό του λεωφορείου του δήμου για την ασφάλεια που προσέφερε στις μετακινήσεις της ομάδας, τον υπεύθυνο εργολάβο του Δημοτικού Σταδίου Άμφισσας Γιώργο Μαργαρίτη, τον κ. Κώστα Καραδήμα Πρόεδρο του συλλόγου Απανταχού Αμφισσέων, τον κ. Αναστάσιο Μαντζώρο για την άριστη συνεργασία και αποκατάσταση τραυματισμών των ποδοσφαιριστών μας, τον κ. Παπαθανάση Θανάση και κ. Σκαρίμπα Τριαντάφυλλο για την συνεργασία και την προμήθεια καυσίμων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, τον κ. Κανέλλο Λεωνίδα και την Prothesis για τη συνεργασία στη δημιουργία του Λογοτύπου της ομάδας, την εταιρεία εμφιαλώσεως Διος που μας δρόσιζε σε κάθε μας αγώνα και προπόνηση, τους κυρίους Βαρελάκη Νεκτάριο και Αποστολόπουλο Ανδρέα (Ροη), τον κ. Δήμο Παπαδόπουλο, την εταιρεία Hausbrandt και τους Αδερφούς Κυριαζή, τις Ζωοτροφές Κατσαντώνη, την εταιρεία Αρχέτυπο και τον κ. Μυταρά, το Πρακτορείο ΟΠΑΠ Φραγκούλης, τις καφετέριες Μπρίκι Coffee & Cocktail bar, Αρτ καφέ, Μπιμπερόν, το καφέ-τσιπουράδικο Χαμούζας, τα Αγροτικά Εφόδια Φωκίδας (ΑΓΡΕΦΩ), τον κόσμο που μας στήριξε, τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν στην έκδοση του φετινού μας ημερολογίου, όλους όσοι συνεισέφεραν αφανώς, τους φιλάθλους της ομάδας μας, τους Κουδουνάδες, τους κατόχους των διαρκείας και πολλούς άλλους που πιθανώς ξεχνάμε.

Όλοι τους μαζί κι ο καθένας ξεχωριστά συνέβαλαν στην ανασύσταση του Φωκικού και στο άνοιγμα της νέας σελίδας στην ιστορία του.

Η βοήθεια όλων σας ήταν σημαντική. 

Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό και υποσχόμαστε ότι η νέα αγωνιστική περίοδο θα βρει το Φωκικό πιο δυνατό, όπως επιβάλλουν η φανέλα και ο κόσμος του.

Το Δ.Σ. του Φωκικός Α.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου