Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Yλοποίησης αιολικών πάρκων στην ΔΕ Δεσφίνας του Δήμου Δελφών


Οι εταιρίες VECTOR ΑΙΟΛΙΚΗ ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΑΕ και VECTOR ΑΙΟΛΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΑΕ βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης αιολικών πάρκων στην ΔΕ Δεσφίνας του Δήμου Δελφών.....
Στην πορεία της ανάπτυξης και της αδειοδότησης των αιολικών πάρκων ανέκυψε πλήθος ζητημάτων, τα οποία υφέρπαν μέχρι το 2015 και καθιστούσαν την επένδυση μη υλοποιήσιμη. 
Η παρούσα Δημοτική Αρχή συνέβαλε αποφασιστικά στην επίλυση των εν λόγω ζητημάτων. Με την συνδρομή και την ενεργό συμμετοχή της παρούσας Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Δελφών, κ. Θανάση Παναγιωτόπουλου και του Αντιδημάρχου κ. Νεκτάριου Μίχου, αντιμετωπίσθηκαν με επιτυχία νομικά και τεχνικά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και οι τροποποιήσεις των συμβάσεων μισθώσεων, τα οποία ήταν αναγκαία για την πρόοδο της αδειοδοτικής διαδικασίας και την υλοποίηση των αιολικών πάρκων. 
Τα έργα σήμερα είναι σε πορεία υλοποίησης χάρη στην υποστήριξη του Δήμου Δελφών, στην συνεργασία και την συνδρομή του οποίου προσβλέπουμε και στο μέλλον με στόχο την υλοποίηση των αιολικών πάρκων. 

VECTOR ΑΙΟΛΙΚΗ ΔΕΣΦΙΝΑΣ
VECTOR ΑΙΟΛΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου