Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Α ΠΑ.... ΠΑΑΑ....!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΖΑΝΙΤΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΙΧΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ! "Μαρή ...αυτά είναι κατεψυγμένα του εμπορίου και ψεύτικα σαν εσένα ! "

Οι Κοζανίτικες στριφτές τυρόπιτες, τα "κιχιά" όπως λέγονται, είναι πασίγνωστες και νοστιμότατες. Όλες οι Κοζανίτισσες ξέρουν να φτιάχνουν.....
 κιχιά, ή τέλος πάντων σχεδόν όλες. Η Κοζανίτισσα Άννα Διαμαντοπούλου θέλησε να μπει και αυτή στο κάδρο με εκείνες που ξέρουν να φτιάχνουν κιχιά για αυτό και πόζαρε στο Facebook κρατώντας ένα ταψί παραδοσιακές στριφτές τυρόπιτες γράφοντας:
«Αννουλα του χιονιά και του Δεκέμβρη στις 9 και 5 πρώτες ξαδέλφες Αννες και Φίλη αδελφική…. κιχιά και e-Κιχιά Κοζανίτικα οπως παντα…. κοπιάστε».
Τι καταλάβατε όλοι/όλες διαβάζοντας την προαναφερθείσα λεζάντα και βλέποντας την Αννούλα να ποζάρει με το ταψί;
Ότι η Άννα όχι μόνο ξέρει να φτιάχνει τυρόπιτες αλλά φιλεύει κιόλας όποιον κοπιάσει, από τα χεράκια της.
Όμως, οι «εκπαιδευμένες» στα κιχιά Κοζανίτισσες δεν… τσίμπισαν. Συμπολίτισσά της, που είδε τη φωτογραφία της Άννας Διαμαντοπούλου με τις τυρόπιτες, έγραψε αγανακτισμένη στο Facebook:
«Εμείς που είμαστε από την Κοζάνη και ξέρουμε από κιχια, καταλαβαίνουμε από χιλιόμετρα ότι είναι κατεψυγμένα του εμπορίου… και είναι τόσο άσχετη που άφησε και την πόρτα του φούρνου μικροκυμάτων ανοιχτή και πιάνει και το ταψί χωρίς γάντια…. όλα ψεύτικα, μαρη, σαν κι εσένα…. »
Όπως ήταν αναμενόμενο, χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν εάν τα κιχιά της Άννας ήταν όντως κατεψυγμένα:
«Αυτό το ταψί είναι κανονικού φούρνου όχι μικροκυμάτων», έγραψε μια χρήστρια του Facebook για να της απαντήσει μια άλλη: «Ναι για να δείξει ότι μόλις τα έβγαλε από τον φούρνο… Αλλά το πιάνει χωρίς γάντια…».
«Είναι …κακός αγωγός τα χέρια της καλέ», συνέχισε η πρώτη για να συμφωνήσει και η δεύτερη «Δεν καίγεται λέμε… θαύμα, θαύμα!!».

diamantopoulou1 diamantopoulou2

1 σχόλιο: