Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών - Συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Φωκίδας κ. Βασίλειο Αυγερινό

     Συγχαίρουμε το νέο Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Φωκίδας κ. Βασίλειο  Αυγερινό και τους συνεργάτες του.....
που απέδειξαν ότι το  «κλείσιμο» της κάλπης σηματοδοτεί το άνοιγμα νέων συλλογικών προσπαθειών για την επιχειρηματικότητα στη Φωκίδα.
Ο συνδυασμός «Φωκίδα-Επιχειρηματικότητα» και η παρουσία των μελών του ψηφοδελτίου   κέρδισαν την εμπιστοσύνη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και καλείται πλέον να υλοποιήσει το οργανωμένο σχέδιο δράσης για ένα Επιμελητήριο εξωστρεφές, δημοκρατικό, με ορθά κατανεμημένες αρμοδιότητες, που αποβλέπει στην επιδίωξη συνεργασιών και στην λειτουργική αποτελεσματικότητα. Ο κινητήρας της πορείας που επιδιώκετε  αξιότιμε Πρόεδρε για το Επιμελητήριο είναι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πληροφορημένα για τα τρέχοντα ζητήματα, με ενεργό συμμετοχή στις αποφάσεις και διαδραστική επικοινωνία με τις τοπικές επιχειρήσεις.
Καλή αρχή, λοιπόν, στο νέο ξεκίνημα της ομάδας προς ανάδειξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και βελτίωση της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Θερμά συγχαρητήρια.
Γραφείο Τύπου
ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου