Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΕ ΑΛ. ΧΑΡΙΤΣΗ, ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ



Συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Φωκίδας, Ηλίας Κωστοπαναγιώτου το Σάββατο 3 Μαρτίου.....
επί τη ευκαιρία της κοινής παρουσίας τους στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Παν. Κορκολής, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων.          
Ο κ. Κωστοπαναγιώτου έθεσε επιτακτικά την ανάγκη ένταξης συγκεκριμένων έργων ζωτικής σημασίας, για τους κατοίκους του νομού Φωκίδας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ από τη μεριά του ο κ. Χαρίτσης δεσμεύτηκε να εξετάσει ένα προς ένα όλα τα θέματα και σε συνάντηση που θα γίνει σύντομα στο Υπουργείο  να ενημερώσει για τις δυνατότητες χρηματοδότησής τους. Στη συνάντηση επίσης παραβρέθηκε ο Γιώργος Αρτινόπουλος, Δημ. Σύμβουλος Δ. Δωρίδας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωτικό κίνημα».

1 σχόλιο:

  1. Εκείνο που, στο συνέδριο των Δελφών, με έκανε πιο πολύ να γελάσω, δεν είναι οι φάτσες και τα βιογραφικά αυτών που πήραν μέρος. Δεν είναι ακόμη, ούτε η γελοιότητα τραπεζιτών, που διοικούν πτωχευμένες τράπεζες, και μίλησαν για ανάπτυξη, ούτε και η παρουσία ανθρώπων που έχουν καταδικαστεί ή διερευνώνται για οικονομικές απάτες. Είναι η πολιτική αφέλεια των Συριζαίων να πάνε και να μιλήσουν σε ένα εσμό κοινωνικών παρασίτων, που είναι αποδεδειγμένα υπεύθυνοι για την χρεωκοπία της χώρας. Καλωσόρισαν τους Συριζαίους οι παλιές καραβάνες, όπως καλωσορίζουν τα νέα μέλη οι capo ναπολιτάνικης φαμίλιας. Πάλι καλά, που δεν χαράκωσαν με κανένα σουγιά τα πρόσωπα των Συριζαίων ομιλητών. Το συνηθίζουν, οι μαφιόζοι, στις τελετές μύησης των νεοεισερχόμενων. Για να δουν, αν οι καινούργιοι αντέχουν και κρατάνε το στόμα τους κλειστό.

    bolivar

    ΑπάντησηΔιαγραφή