Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Απατεώνες χρεώνουν τον λογαριασμό των κινητών σας τηλεφώνων: ΠΡΟΣΟΧΗ!!!


Απατεώνες χρησιμοποιούν ειδική συσκευή που συνδέεται με την κάρτα SIM του κινητού σας τηλεφώνου και κάνουν κλήσεις ή στέλνουν SMS με δική σας χρέωση. Διαβάστε προσεκτικά την ανακοίνωση του ΟΤΕ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αν τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος που θα σας πει
ότι είναι τεχνικός εταιρείας,
ότι κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και ότι θα πρέπει
να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό :
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ .
Πρόκειται για κάποια εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί
κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί
να μπει στην κάρτα SIM και
παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση .
Επίσης, αν σας στείλουν μήνυμα από μια εταιρία με
αριθμό 54300 , μην το ανοίξετε, γιατί σας θεωρούν αυτόματα πελάτη και
σας στέλνουν καθημερινά μηνύματα που τα χρεώνουν με
1,6 Εuro το καθένα!
Συντάχθηκε από τον: Αργύρης Μπλόντζος
Πηγή ενημέρωσης: http://www.lamiastar.gr

Πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα για την αυτοκτονία του 77χρονου

Πολίτες συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος, στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 77χρονος αυτόχειρας, συνταξιούχος φαρμακοποιός.
Οι συγκεντρωμένοι αφήνουν λουλούδια στο σημείο και φώναξαν συνθήματα όπως "Φτάνει πια"  και "ποιος θα είναι ο επόμενος", καθώς και "αυτό δεν είναι αυτοκτονία, αλλά δολοφονία".
 
Αυτή τη στιγμή στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονται περίπου 200 άτομα, ωστόσο η προσέλευση πολιτών συνεχίζεται.
Παράλληλα διοργανώνονται μέσω διαδικτύου συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στο Facebook έχουν δημιουργηθεί σελίδες με τίτλο"Όλοι στο Σύνταγμα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο" και "Όλοι στην Καμάρα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο".
Οι "Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας" οργανώνουν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουv στον 77χρονο.
"Καταγγέλλουμε με την σημερινή μας Μοτοπορεία όλους αυτούς που ποδοπάτησαν το Σύνταγμα της Ελλάδος και κατακρεούργησαν κάθε δομικό συστατικό της δημοκρατίας που δήθεν υπηρετούν.
Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα αδελφού μας σήμερα. Με την σημερινή πορεία μας στέλνουμε το μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους και την ψυχή τους" αναφέρουν.
Σημείο συνάντησης των μοτοσυκλετιστών θα είναι το πάρκινγκ θεάτρου Λυκαβηττού.
Διαβάστε τι δήλωσε στο NEWS 247 το μέλος του ΕΒΕΑ Φώτης Ν. Αλεξόπουλος, για την αυτοκτονία του 77χρονου.
"Δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή"
 
Η αδυναμία του να ανταποκριθεί στα χρέη,  λόγω της οικονομικής κρίσης οδήγησε τον 77χρονο άνδρα, να δώσει τέλος στη ζωή του.
"Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο  μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου", ανέφερε στο ιδιόγραφο σημείωμα, που βρέθηκε επάνω του, ο 77χρονος που έβαλε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι.
Το τραγικό και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 σήμερα το πρωί, στην "καρδιά" της Αθήνας, στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος κι ενώ στο σημείο βρισκόταν πολύς κόσμος.
Ο αυτόχειρας κατέβηκε τα σκαλάκια που οδηγούν στην πλατεία και κατευθύνθηκε στο σημείο που βρίσκεται πριν την έξοδο του μετρό και τράβηξε την σκανδάλη.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Ποιος ήταν ο 77χρονος
Άνδρες της αστυνομίας έψαξαν τις τσέπες του άνδρα, για να εξακριβώσουν την ταυτότητά του, ενώ περισυνελέγη και το περίστροφο, με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του.
Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες προκύπτει, ότι ο 77χρονος ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός, παντρεμένος, πατέρας μίας κόρης και κατοικούσε στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Η σύζυγός του ήταν επίσης συνταξιούχος.
Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος, ανέφερε πως ο 77χρονος ήταν παλιά φαρμακοποιός και μέλος του Συλλόγου μέχρι το 1994.
Τότε πούλησε το φαρμακείο που διατηρούσε στη περιοχή των Αμπελοκήπων σε άλλο συνάδελφό του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αυτόχειρας έπασχε από σοβαρή ασθένεια και η κόρη του εργαζόταν σε πολιτικό γραφείο.
Το καλοκαίρι συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των "Αγανακτισμένων" στο Σύνταγμα και μιλούσε διαρκώς για τις επιπτώσεις από την οικονομική κρίση και τα μέτρα της κυβέρνησης ενώ αναρωτιόνταν γιατί η νεολαία παραμένει αδρανής και δεν ξεσηκώνεται. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ήταν μέλος του κινήματος "Δεν πληρώνω" και είχε μάλιστα κρεμάσει τη σχετική σημαία στο μπαλκόνι του.
Την Τρίτη, ο συνταξιούχος ο οποίος είναι χωρισμένος πολλά χρόνια και η κόρη του διαμένει σε άλλη περιοχή, πλήρωσε το ενοίκιο και τα κοινόχρηστα στην διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου διέμενε και μάλιστα όταν τον ρώτησε για ποιο λόγο τα εξοφλεί από τώρα φέρεται να της απάντησε  ότι αύριο (την Τετάρτη) θα έμπαινε στο νοσοκομείο.
"Καλό ταξίδι άνθρωπε"
Στο σημείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή άνδρες της ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας,  που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε τη σορό του, η οποία μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και από εκεί στο Νεκροτομείο Αθηνών.
Κατά τη μεταφορά της σορού του 77χρονου άνδρα, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους χειροκρότησαν, φωνάζοντας "καλό ταξίδι άνθρωπε", ενώ άλλοι φώναξαν "όταν κλείνουν τα σπίτια του κόσμου, εκεί φτάνεις''.
"Δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου"
Δύο αυτόπτες μάρτυρες που κάθονταν στο παγκάκι εκείνη τη στιγμή, έχουν ήδη οδηγηθεί στην Ασφάλεια για κατάθεση.
Ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων φέρεται να δήλωσε πως δευτερόλεπτα πριν τραβήξει τη σκανδάλη, ο 77χρονος είπε: "Δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου".
Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία λαχειοπώλη, από την πλατεία Συντάγματος. 
Πηγή ενημέρωσης: http://news247.gr

Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Τι προβλέπει ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός. 

Οι νοτιάδες που ανέλαβαν δράση από χθες ουσιαστικά προσφέρουν ζέστη, υγρασία, πρωϊνές ομίχλες, λασποβροχές και αφρικάνικη σκόνη. Ο μουντός καιρός προκαλεί εντονα αισθήματα δυσφορίας ιδιαίτερα σε ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή.

Κυριακή των Βαϊων και Μεγάλη Δευτέρα
Από την Κυριακή αλλάζουν τα πράγματα καθώς οι άνεμοι γυρίζουν δυτικοί - βορειοδυτικοί, πέφτει η θερμοκρασία 5 με 6 βαθμούς σε σχέση με τα 26αρια και τα 28αρια που θα φτάσει αυτές τις ημέρες του νοτιά. Ακόμη περιμένουμε αρκετές βροχές, σημαντικές βροχές θα έλεγα σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικές καταιγίδες ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και χιόνια στα ορεινά της Πίνδου. Οι άνεμοι θα φτάσουν στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ και αυτό ισχύει και για τη Μεγάλη Δευτέρα.

Μεγάλη Τρίτη - Μεγάλη Τετάρτη - Μεγάλη Πέμπτη
Βελτιώνεται ο καιρός, χωρίς βροχές στις πεδινές και αστικές περιοχές ενώ λίγες μπόρες θα έχουμε πάλι στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα, την κλασσική δηλαδή ανοιξιάτικη αστάθεια. Καλές οι θάλασσες αφού οι άνεμοι δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.

Μεγάλη Παρασκευή - Μεγάλο Σάββατο
Περιμένουμε γενικά καλό καιρό στις νοτιότερες και ανατολικές περιοχές ενώ άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός στη βόρεια κυρίως Ελλάδα όπου περιμένουμε βροχές και μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα.

Κυριακή του Πάσχα
Περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας που θα φτάσει του 22 και 23 βαθμούς κελσίου,  ήπιους ανέμους και άστατο καιρό κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Το αρνί στις περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας πρέπει να μπει νωρίς το πρωί και να βγει νωρίς το μεσημέρι πριν αρχίσουν οι βροχές και οι μεσημεριανές μπόρες. 

Δείτε αναλυτικά τον καιρό σε όλη την Ελλάδα μέσα απο το Newsit Weather Center 
Πηγή ενημέρωσης : http://www.newsit.gr

Ένας άνδρας, 77 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του στην Πλατεία Συντάγματος

Ένα τραγικό και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 σήμερα το πρωί, στην πλατεία Συντάγματος.
Ένας άνδρας, 77 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του, με μία σφαίρα στο κεφάλι.
 
Ο αυτόχειρας κατέβηκε τα σκαλάκια που οδηγούν στην πλατεία και κατευθύνθηκε στο σημείο που βρίσκεται πριν την έξοδο του μετρό και τράβηξε την σκανδάλη.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας,  που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε τη σορό του, η οποία μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και από εκεί στο Νεκροτομείο Αθηνών.
Άνδρες της αστυνομίας έψαξαν τις τσέπες του άνδρα, για να εξακριβώσουν την ταυτότητά του, ενώ περισυνελέγη και το όπλο, με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του.
Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες προκύπτει, ότι ο 77χρονος ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός, παντρεμένος και κατοικούσε στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Κατά τη μεταφορά της σορού του 77χρονου άνδρα, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους χειροκρότησαν, ενώ άλλοι φώναξαν "όταν κλείνουν τα σπίτια του κόσμου, εκεί φτάνεις".
"Δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου"
Δύο αυτόπτες μάρτυρες που κάθονταν στο παγκάκι εκείνη τη στιγμή, έχουν ήδη οδηγηθεί στην Ασφάλεια για κατάθεση.
Η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων φέρεται να δήλωσε πως δευτερόλεπτα πριν τραβήξει τη σκανδάλη, ο 77χρονος είπε: "Δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου".
Η Αστυνομία εντόπισε ιδιόγραφο σημείωμα του αυτόχειρα πάνω του, στο οποίο περιγράφει το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει, αδυνατώντας να ανταποκριθεί στα χρέη του, με τη μικρή σύνταξή του.
"Δεν έχω άλλη επιλογή από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την επιβίωσή μου", ανέφερε μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία λαχειοπώλη, από την πλατεία Συντάγματος.
Πηγή ενημέρωσης:http://news247.gr

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ.ΣΥ.Ν. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

ΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012!!

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ 13.00 - 18.00 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 18.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ & ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟ.ΣΥ.Ν. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕΛΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΛΕΓΕΙΝ & ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ 1/1/1984 ΕΩΣ 31/12/1997


Σκι στα λούκια του Παρνασσού με καταπληκτική παρέα! - Βιντεο

Παρνασσός, 31-3 & 1-4 2012.mov

Το Βιντεο
http://youtu.be/Znlk5f0zai8
Δημιουργός: ChrisLappas

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - Άφθονο χιόνι στο Παρνασσό

Ο Απρίλιος έχει μπει για τα καλά και το χιόνι καλά κρατεί στο ΧΚΠ. Χαρακτηριστικό της επάρκειας χιονιού στο βουνό είναι η συνεχής και κανονική λειτουργία του Οδυσσέα, μιας πίστας που λόγω του προσανατολισμού της χάνει εύκολα το χιόνι.
Την ώρα που  τα περισσότερα Χ/Κ της χώρας ετοιμάζονται για κλείσιμο ή έχουν ήδη κλείσει. Το ΧΚΠ όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, παραμένει ανοιχτό και τον Απρίλη δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους χιονοδρόμους να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ με ανοιξιάτικες συνθήκες.
Μάλιστα προσφέρεται προς τους φίλους χιονοδρόμους έκπτωση 20% στα εισιτήρια από το Σάββατο 7 Απριλίου και μέχρι το κλείσιμο της σεζόν!Με τις ανοιξιάτικες συνθήκες οι πίστες παραμένουν παγωμένες και σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι το μεσημέρι και είναι ιδανικές για τους χιονοδρόμους υψηλού επιπέδου ενώ από το μεσημέρι που μαλακώνουν παραμένουν ασφαλείς και είναι ιδανικές για κάθε επίπεδο χιονοδρόμου.
Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τον Απρίλιο και τις συνθήκες που προσφέρει (καθαροί δρόμοι πρόσβασης, καλοπατημένες πίστες, άφθονο χιόνι και μηδενική ουρά στις πίστες) και ελάτε να διασκεδάσετε και να χαρείτε στις πίστες του ΧΚΠ!!!
Ο καιρός
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα έχουμε νεφώσεις με μικρή πιθανότητα  βροχής αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι ΝΔ και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από +3οC έως +9οC
  
Θα λειτουργήσουν 
οι αναβατήρες:
 Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής,  Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), baby1 & baby3.
Και οι πίστες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Ερμής, Οδυσσέας, Δίας, Σαχάρα και Ηνίοχος (Νο6).




ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: 4 Απριλίου 2012
ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: 08¨00
KΑΙΡΟΣ: ηλιοφάνεια
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΟΝΙΟΥ: σφικτό
ΧΙΟΝΙ: 50 εκατ. νέο χιόνι
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ: 13-3-2012
ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΥ: Μέτριος
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Το χιόνι το πρωί παγωμένο
                                   Το μεσημέρι μαλακώνει
ΜΕΣΟ ΥΨΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΠΙΣΤΩΝ: 180 εκατ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: 10 από τους 17 αναβατήρες
ΔΡΟΜΟΙ: Ανοικτοί
ΑΛΥΣΙΔΕΣ: Απαραίτητες
ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ:   2
Πηγή ενημέρωσης: Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΩ ΣΟΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

Άνω Σουβάλα Απρίλιος 2012

Πηγή Αγίας Βαρβάρας Άνω Σουβάλα
Απρίλιος 2012
Η ανάμνηση , που ακόμη και σήμερα κυκλοφορεί ανάμεσα στους Σουβαλιώτες.
'Οταν έφευγαν οι Τούρκοι, αντίθετα με τους κατοίκους των γειτονικών χωριών,
οι πρόγονοί τους αντί να προσέλθουν στην πρόσκληση του Τούρκου Αγά
να τους μοιράσει τα χωράφια της κοιλάδας του Κηφισού,
προτίμησαν να χορεύουν στην μικρή πλατεία της Επάνω Σουβάλας,
 κοντά στην εκκλησία του Αη-Θανάση, που από τότε πήρε το όνομα ΄΄Χορευταριά΄΄

Ο καιρός για Πολύδροσος, Ελλάδα

 Lat:38.63 Lon: 22.53 μέσο υψόμετρο: 502m. (Χάρτης) 
Τρέχουσες συνθήκες 
(Εκτιμώμενη Αναφορά)
Σχ.. Υγρασία: 96 %
Άνεμος: ΝΑ με 4 Km/h
Ορατότητα: 0
Πίεση: 1016.4 mb
Απρ 4, 06:00 Τοπική ώρα
Πολύδροσος,GR
Θερμ:
7 oC
Συννεφιά
 
  12-ωρη πρόγνωση για Πολύδροσος, GRαύριο   7-ημέρες
Τοπική ώραΚαιρόςΘερμ
°C
Σχ. Υγρ
%
Άνεμος
km/h
12:00Συννεφιά15 oC67%ΝΑ με 10 km/h 
(2 Bf)
15:00Πιθανή βροχή18 oC62%ΑΝΑ με 15 km/h 
(3 Bf)
18:00Αραιή συννεφιά17 oC68%ΝΑ με 18 km/h 
(3 Bf)
21:00Πιθανή βροχή13 oC89%ΝΝΑ με 10 km