Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η δεντοφύτευση στην Τιθορέα με συμπαραστάτη το ΣΚΑΪ (video)


Την πιο μεγάλη πολιτιστική – περιβαλλοντική τους εκδήλωση πραγματοποίησαν σήμερα 10 Μαρτίου 2013 στην Τιθορέα, οι Πολιτιστικοί σύλλογοι: 

Ένταση στο Σύνταγμα: ΕΛ.ΑΣ. εναντίον Αγανακτισμένων


Στην πλατεία Συντάγματος έδωσαν ραντεβού και πάλι οι Αγανακτισμένοι, το απόγευμα της Κυριακής, σε μία ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική λιτότητας και τα δυσβάσταχτα μέτρα που βυθίζουν σε απόγνωση τα μικρομεσαία στρώματα.

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ : ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2001


Απόκριες πλησιάζουν.Ας γυρίσουμε λίγο πίσω το 2001 και να θυμηθούμε ότι η συμμετοχή των συγχωριανών μας για να γίνει αυτή η εκδήλωση ήταν περίπου 50 άτομα....

Οι Αμφικειώτες ετοιμάζουν κοντοσούβλι... 120 μέτρων για την Μέρκελ!

Το καθιερωμένο κοντοσούβλι προς τιμήν της Μέρκελ ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Αμφίκλειας...

ΣΥΣΤΗΜΑ 5-3-1 ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η κατανομή των θέσεων ευθύνης στον κρατικό μηχανισμό αποκαλύπτει ότι και η τρικομματική κυβέρνηση, παρ' ότι ανέλαβε σε καιρό Μνημονίου, μοίρασε τις καρέκλες στην κομματική πελατεία κατ' αναλογίαν της προσφοράς των... 

Ξέφυγε οριστικά ο Φωκικός, 1-0 τον Γάζωρο


Νίκη που δίνει ουσιαστικά και την παραμονή του στη Football League πήρε ο Φωκικός ο οποίος επικράτησε 1-0 του Εθνικού Γαζώρου.
Στους πέντε βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού κατάφερε να ξεφύγει ο Φωκικός....

Αναρριχητική Συνάντηση στο πεδίο "Πόρτες"-Άμφισσα.


  • "Πόρτες" Άγιος Κωνσταντίνος, Άμφισσα
  • Ο Ορειβατικός Σύλλογος Άμφισσας σας καλεί στις 17-19/5 να σκαρφαλώσετε στο αναρριχητικό πεδίο "Πόρτες" στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος της Άμφισσας.
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ. ΚΟΡΤΣΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΑΥΚΩΜΑ


    Στη βιβλιοθήκη που τελικά γέμισε ασφυκτικά από τους Σουβαλιώτες,  ο συγχωριανός μας , Γιώργος Κορτσέλης Χειρούργος Οφθαλμίατρος, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών και μίλησε για τον Καταρράκτη και το Γλαύκωμα.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΤΑ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ»

    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΤΑ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ»
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Δυστυχώς σοβαρότατες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις καθιστούν ΑΔΥΝΑΤΗ την παρουσία νομίμων εκπροσώπων του Συλλόγου μας στη Συγκέντρωση-Γενική Συνέλευση στα Καστέλλια το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 ενάντια στη σχεδιαζόμενη νέα επιφανειακή εξόρυξη και μάλιστα στα κεφαλάρια του Χωριού μας.
    Τα πράγματα βέβαια θα ήταν πολύ διαφορετικά ...

    Όλοι οι Δήμοι που ελέγχονται (και οι πρώην) - Ασύλληπτες κομπίνες σε Δήμους ερευνά το ΣΔΟΕ

    Δήμαρχοι, επίορκοι και λαμόγια μπήκαν στο στόχαστρο της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για οικονομικές παρατυπίες και πρωτοφανή σκάνδαλα...

    ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: ΤΑ ΧΕΓΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ


    Άναψαν και φέτος, 09.03.2013, όπως κάθε χρόνο το προτελευταίο Σάββατο της Αποκριάς, τα χέγια [φωτιές] στις γειτονιές της Αμφίκλειας με πρωτοβουλία κυρίως των μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου και με την ουσιαστική στήριξη των γονιών τους. Έτσι διαιωνίζεται η παλιά αυτή παράδοση....