Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Στο δρόμο για τον Καύκασο έχασε τη ζωή του o δικηγόρος Δημήτρησ Σταματόπουλος - με κατάγματα στα πλευρά ο Άλκης Βούλγαρης

Τα πρώτα στοιχεία από τη Γεωργία - Θαύμα που δεν είχαμε κι άλλα θύματα!....

Τα πρώτα στοιχεία από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε στη ζωή του Λαμιώτη δικηγόρου, Δημήτρη Σταματόπουλου, έρχονται από τη Γεωργία και τις μαρτυρίες των επιζώντων.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, η παρέα είχε επιβιβαστεί σε βανάκι προκειμένου να μεταφερθεί στους πρόποδες του Καυκάσου όπου θα επιχειρούσε μια δύσκολη αλλά όμορφη ανάβαση στην πιο ψηλή κορυφή της Ευρώπης στα 5.600 περίπου μέτρα (Ελμπρους). Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Σταματόπουλος και μέλη της παρέας του θα επιχειρούσαν κάτι τέτοιο.
Ο οδηγός τους αν και έμπειρος από τους δύσκολους δρόμους, σε κάποιο σημείο έχασε τον έλεγχο και το όχημα έπεσε σε χαράδρα. Από τα συντρίμμια ο Δημήτρης Σταματόπουλος ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος, ενώ με κατάγματα στα πλευρά βγήκε ο φίλος του Άλκης Βούλγαρης. Είναι θαύμα που ο αδερφός του τελευταίου, Δημήτρης αλλά και η κόρη του Σταματόπουλου βγήκαν με ελαφρά τραύματα από τέτοια πτώση.
Με ψυχραιμία η παρέα προσπάθησε να προσφέρει βοήθειες εωσότου φτάσουν τα σωστικά συνεργεία. Ο άτυχος δικηγόρος φέρεται να κατέληξε από τα σοβαρά τραύματά κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.
Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Σταματόπουλου, έπεσε σαν κεραυνός στη Λαμία, καθώς ήταν πραγματικά αγαπητός και σκόρπισε βαθιά θλίψη. Τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη παρέα του, αγαπούσε τα ταξίδια, αλλά και τις περιπέτειες εντός κι εκτός Ελλάδας. Η Λαμία και γενικότερα η Στερεά Ελλάδα έχοντας τη γενναιοδωρία της φύσης του πρόσφεραν πολύ συχνά ολιγοήμερες αποδράσεις από την καθημερινότητά του. Σε μία μάλιστα από αυτές στο φαράγγι του Ασωπού πριν από μερικά χρόνια, με την ίδια περίπου παρέα, ο γνωστός δικηγόρος είχε χτυπήσει σοβαρά από πτώση βράχου!
Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για το πότε θα γίνει η κηδεία του, καθώς υπάρχουν αρκετά διαδικαστικά θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν μεταξύ των δύο χωρών.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου